Magyar fűszeres növények termelése, gyűjtése, alkalmazása

black & white kiadó  | 1999  | papír / puha kötés  |  98 oldal

Libri Antikvárium
A fűszer múltja és jelene 4 A fűszer fogalma és felhasználási módja 6 Hasznosak vagy ártalmasak a fűszerek? 6 A fűszeres növények hatóanyagai 8 Ízlelés és szagérzék 13 Háziasszony és a magyar fűszer 15 Régi jó szokás szerint saját fűszerét mindenki maga készítse 17 Ízletes betegétrend 19 Az ecet 20 Savanyítás aszalt gyümölccsel 21 Konyhasó 22 A méz mint ízesítő 24 Hazai fűszeres növényeink 27 A fűszeres növények termelési kiskátéja 51 Fűszeres növények a konyhában 73 Mártások, majonézek fűszerezése 74 Főzelék- és gombakivonat 77 Húskivonatok 78 Fűszeres ecetek 80 Ízesítők, illatosítók, fűszerkeverékek 83 A bólé készítése 85 Likőrök, pálinkák fűszerezése, fűszeres borok 85 Külföldi fűszerek 88 Fűszermenetrend. Fűszereink rövid felhasználási ismertetése, az esetleges gyógyhatások megjelölésével 93 Konyhakalauz. Mire mit? 97
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Árinformációk
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 1 990 Ft

A termék megvásárlásával

199 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 6-8 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 6-8 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Állapot:jó állapotú antikvár könyv
Kiadó black & white kiadó
Kiadás éve1999
Oldalak száma:98
Súly200 gr
ISBN2399966521925
ÁrukódSL#2111865007
Kötéspapír / puha kötés

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 1 990 Ft

A termék megvásárlásával

199 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 6-8 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 6-8 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Egy jó történet sosem ér véget!Egy jó történet sosem ér véget!