Andrea Rausch; Brigitte Lotz

Kis fűszerlexikon

m-érték kiadó  | 2005  | karton  |  301 oldal

Libri Antikvárium
Bár a felhasznált főszerek mennyisége a napi élelmiszeradagunkhoz képest meglehetősen kevés, kulináris szempontból mégis nagy jelentőséggel bírnak. Ételeink fűszerek nélkül egyhangúak és ízetlenek lennének. Gondoljuk csak el, milyen lenne a fasírt bors nélkül, a pizza szurokfű, a krumplipüré szerecsendió, a pörkölt pirospaprika vagy a szilvalekvár fahéj nélkül. A fűszerek azonban nemcsak étkezési szempontból fontosak. Egyetlen élelmiszer sem volt olyan hatással az emberiség történelmére, és ételeink egyetlen összetevőjének sem tulajdonítanak annyi gyógyító hatást, mint a fűszereknek. A fűszerek emberemlékezet óta ámulatba ejtenek bennünket, sőt mágikus és afrodiziáló, azaz szerelmi vágykeltő erőt is tulajdonítanak nekik. Vissza Tartalom 8 Bevezetés 24 Fűszerek A-tól Z-ig 236 Fűszerkeverékek és Fűszerkrémek 290 Melyik Fűszer Milyen Ételhez Illik 293 FŰSZERKOMBINÁCIÓK 294 A Fűszertermelő Országok Világtérképe 296 Mutató
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Árinformációk
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 2 000 Ft

A termék megvásárlásával

200 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 6-8 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 6-8 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Állapot:jó állapotú antikvár könyv
Kiadó m-érték kiadó
Kiadás éve2005
Oldalak száma:301
Súly600 gr
ISBN2310013337320
ÁrukódSL#2112506347
Kötéskarton

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 2 000 Ft

A termék megvásárlásával

200 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 6-8 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 6-8 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Az Olvasás világnapjaAz Olvasás világnapja