Húsok és húskészítmények

mundus magyar egyetemi kiadó  | 2009  | papír / puha kötés  |  160 oldal

Libri Antikvárium
Ez a kötet a húsnak az emberek életében betöltött szerepével foglalkozik. Elmondja, hogyan készül a vágóállat testanyagából az ember legfontosabb élelmiszere. Mit kell a húsról tudni? Hogyan lehet a legjobb, a legmegfelelőbb részeit felismerni és kiválasztani? Mit lehet belőle készíteni? Az ipari üzemben, a konyhában miként lehet a munkát ésszerűsíteni? A munka szerzője rövid művelődéstörténeti összefoglaló után - amely a vadászó ősöktől a papok vezette húsevési szertartáson vagy az Ószövetségben megfogalmazott első élelmiszer-törvényeken át napjainkig tár fel számos érdekes összefüggést - a modern húsipari technológia leírása következik. Majd a hús minőségének a mutatóival, a konyhai titkokkal, az ún. gátak technológiájával, az izomsejtek szerepével, sőt a legyek kártékonyságával is megismerkedhetünk.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 1 500 Ft

A termék megvásárlásával

150 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 4-6 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 4-6 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Állapot:jó állapotú antikvár könyv
Kiadó mundus magyar egyetemi kiadó
Kiadás éve2009
Oldalak száma:160
Súly300 gr
ISBN2399959247580
ÁrukódSL#2111238728
Kötéspapír / puha kötés

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 1 500 Ft

A termék megvásárlásával

150 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 4-6 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 4-6 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Náray Tamás: Barbara - Az esélyNáray Tamás: Barbara - Az esély