Húgysavcsökkentés diétával

springmed kiadó  | 2011  | pamphlet / füzet  |  40 oldal

Libri Antikvárium
Az elmúlt évek tapasztalatai alapján kiderült, hogy a magas húgysavszint jelentősen növeli (főként nőkben) a szív- és érrendszeri betegségek kialakulásának kockázatát. o Mi is az a húgysav? o Mitől alakulhat ki a magas húgysavszint a vérben? o Lehet-e a húgysavszintet csökkenteni és milyen módon? o Melyek azok az ételek, amelyek növelik a húgysavszintet, és melyeket fogyaszthatjuk a húgysavszint emelkedésének kockázata nélkül? A dietetikus szerző hasznos tanácsaival és útmutatásával, valamint mintaétrenddel és számos recepttel segít a kérdéseink megválaszolásában. A szerzőről: Gyurcsáné Kondrát Ilona Dietetikus, a Magyar Dietetikusok Országos Szövetségének főtitkára és a Cukorbetegek Budapesti Egyesületének vezetőségi tagja. 1978 óta dolgozik az Országos Korányi TBC és Pulmonológiai Intézetben terápiás dietetikusként, 1985 óta vezető dietetikusként. Számos könyv étrendi fejezetének szerzője. Oktatói, klinikai tanácsadói és szakmai munkája elismeréseként 2007-ben a Magyar Dietetikusok Országos Szövetsége az Év Terápiás Dietetikusa Díjjal tüntette ki.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Árinformációk
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 1 990 Ft

A termék megvásárlásával

199 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 6-8 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 6-8 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Állapot:jó állapotú antikvár könyv
Kiadó springmed kiadó
Kiadás éve2011
Oldalak száma:40
Súly100 gr
ISBN2310012549588
ÁrukódSL#2111989157
Kötéspamphlet / füzet

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 1 990 Ft

A termék megvásárlásával

199 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 6-8 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 6-8 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Berka Attila: Gryllusok Berka Attila: Gryllusok