Gyümölcsborok házi készítése

mezőgazdasági kiadó  | 1959  | papír / puha kötés  |  66 oldal

Libri Antikvárium
TARTALOM Bevezetés 3 A gyümölcsborkészítés alapanyaga 5 A gyümölcsborkészítés alapvető szabályai 7 Az előkészítő munkák 10 A válogatás 10 A mosás 10 A zúzás és a pihentetés 12 A zúzás 12 A pihentetés 15 A lényerés 16 Az erjesztőedények 23 A gyümölcslé alkotórészei 28 A gyümölcsborok erjedését megelőző tudnivalókról 31 Az erjedésről 34 Az erjesztés gyakorlati keresztülvitele 43 A gyümölcsbor fejtése 45 A gyümölcsbor palackozása 51 A palackozott gyümölcsborok raktározása 53 Édes csemegeborok készítése és kezelése 54 A pasztőrözés 55 A gyümölcsbor betegségei és hibái 58 Borbetegségek 58 Borhibák 59 Borkészítés az egyes gyümölcsnemekből 61 Almabor 61 Szamócabor 63 Ribizkebor 64 Köszmétebor 65 Szederbor 66 Meggybor 67 Csipkebogyóbor 68
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 1 000 Ft

A termék megvásárlásával

100 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 6-8 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 6-8 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Állapot:viseltes állapotú antikvár könyv - foltos - kopottas - név/ajándékozási beírással
a hátsó borító belső oldalán ceruzás feljegyzés
Kiadó mezőgazdasági kiadó
Kiadás éve1959
Oldalak száma:66
Súly200 gr
ISBN2399973987271
ÁrukódSL#2110382730
Kötéspapír / puha kötés

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 1 000 Ft

A termék megvásárlásával

100 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 6-8 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 6-8 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Náray Tamás: Barbara - Az esélyNáray Tamás: Barbara - Az esély