Grillezés a kertben és a konyhában - Húsok, halak, zöldségek, pácok...

cser kiadó  | 2008  | karton  |  128 oldal

Libri Antikvárium
Tartalom: Grillezés egykor és most A barbecue ma: kedveltebb, mint valaha Grillezés a szabadban Grillkellékek ábécéje A szabadtéri grillezés szabályai Grillezés négy fal között Készülékfajták Grillezés és egészség A grillezés tíz aranyszabálya Receptek Húsok Halak és rákok Zöldségek Sajtok Gyümölcsök Kenyér Köretek Szószok, pácok, mázak Ízesített vajak, mártogatók
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 4 190 Ft

A termék megvásárlásával

419 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 4-6 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 4-6 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Állapot:hibátlan, olvasatlan példány
Kiadó cser kiadó
Kiadás éve2008
Oldalak száma:128
Súly300 gr
ISBN0659000868105
ÁrukódSL#2105628934
Kötéskarton

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 4 190 Ft

A termék megvásárlásával

419 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 4-6 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 4-6 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Rebecca Makkai: Lenne pár kérdésemRebecca Makkai: Lenne pár kérdésem