SZERZŐ Inczefi Lajos SZERKESZTŐ Dr. Sárkány Pál Dr. Pesthy Gábor LEKTOR Kurucz István

Fűszernövényeink és fűszerkészítés A nyersanyagok feldolgozásának általános művelete - Illat, íz és aromanyagok kinyerése - Részletes technológia - Eszenciareceptek

mezőgazdasági kiadó  | 1985  | kemény kötés  |  182 oldal

Libri Antikvárium
Könyvízelítő: A fűszerek mértékkel alkalmazva nemcsak ízletesebbé teszi az ételeket, hanem elősegítik az emésztést is, és ily módon a tápanyagok jobb hasznosulását. A fűszerekről már jelent meg sikeres könyv, de a fűszernövények íz-, zamat- és illatanyagaival, azok kivonásával és felhasználásával ilyen részletességgel még nem foglalkozott egyik sem. Külön érdeme a könyvnek, hogy nemcsak szakembereknek, hanem a vállalkozókedvű olvasó maga is elkészítheti a leírtak alapján a különböző esszenciákat, valamint a finomabbnál finomabb fűszerkeverékeket, mártáskivonatokat és mustárokat...Könyvízelítő/Ismertető:"Belelapozás"
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Árinformációk
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 1 090 Ft

A termék megvásárlásával

109 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 4-6 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 4-6 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Állapot:jó állapotú antikvár könyv
Kiadó mezőgazdasági kiadó
Kiadás éve1985
Oldalak száma:182
Súly200 gr
ISBN2310012687402
ÁrukódSL#2112461446
Kötéskemény kötés

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 1 090 Ft

A termék megvásárlásával

109 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 4-6 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 4-6 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Náray Tamás: SzerintemNáray Tamás: Szerintem