Ételkészítési ismeretek + CD
műszaki könyvkiadó | 2015 | cérnafűzött, keménytáblás | 472 oldal

A termék megvásárlásával
1 180 pontot szerezhet
Beszállítói készleten
Személyes átvétel 6-8 munkanap
Ingyenes
Házhoz szállítás 6-8 munkanap
15 000 Ft felett ingyenes
Állapot: | jó állapotú antikvár könyv |
---|---|
A könyv hibátlan állapotú, de hiányzik a CD-Rom. | |
Kiadó | műszaki könyvkiadó |
Kiadás éve | 2015 |
Oldalak száma: | 472 |
Súly | 930 gr |
ISBN | 2310012362033 |
Árukód | SL#2112057707 |
Kötés | cérnafűzött, keménytáblás |
Vásárlói értékelések, vélemények
Kérjük, lépjen be az értékeléshez!
A termék megvásárlásával
1 180 pontot szerezhet
Beszállítói készleten
Személyes átvétel 6-8 munkanap
Ingyenes
Házhoz szállítás 6-8 munkanap
15 000 Ft felett ingyenes