Zsolnay; Oriskó Ferenc; Lukács; Sándor

Ételkészítési ismeretek + CD

műszaki könyvkiadó  | 2015  | cérnafűzött, keménytáblás  |  472 oldal

Libri Antikvárium
A kiadvány a legkorszerűbb ételkészítési ismereteket témakörökre bontva ismerteti. A levesek, a húsételek a köretek, stb. bemutatásán túl minden témakörben recepteket és ételkészítési fogásokat ismerhetnek meg a tanulók. Most CD melléklettel.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Árinformációk
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 11 800 Ft

A termék megvásárlásával

1 180 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 6-8 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 6-8 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Állapot:jó állapotú antikvár könyv
A könyv hibátlan állapotú, de hiányzik a CD-Rom.
Kiadó műszaki könyvkiadó
Kiadás éve2015
Oldalak száma:472
Súly930 gr
ISBN2310012362033
ÁrukódSL#2112057707
Kötéscérnafűzött, keménytáblás

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 11 800 Ft

A termék megvásárlásával

1 180 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 6-8 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 6-8 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Fábián Janka: A remény szerelmeseiFábián Janka: A remény szerelmesei