Domokos Lászlóné dr.

Ételkészítési gyakorlatok I. - A vendéglátóipari technikumok I.osztálya számára

közgazdasági és jogi könyvkiadó  | 1963  | papír / puha kötés  |  119 oldal

Libri Antikvárium
Árinformációk
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 3 620 Ft

A termék megvásárlásával

362 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 6-8 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 6-8 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Állapot:jó állapotú antikvár könyv
Saját képpel
Kiadó közgazdasági és jogi könyvkiadó
Kiadás éve1963
Oldalak száma:119
Súly200 gr
ISBN2310006721228
ÁrukódSL#2112152937
Kötéspapír / puha kötés

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 3 620 Ft

A termék megvásárlásával

362 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 6-8 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 6-8 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Biró Kincső: MedúzalányBiró Kincső: Medúzalány