Magda Sándor ; Marsalek Sándor

Élelmiszeripar

szaktudás kiadó ház rt.  | 2000  | cérnafűzött, keménytáblás  |  220 oldal

Libri Antikvárium
Az élelmiszeripar iránt érdeklődő olvasóknak és vállalkozóknak ajánljuk. Az élelmiszer-feldolgozás, tartósítás alkalmazott eljárásainak ismertetése után az egyes szakdolgozatokat mutatja be és utal a minőségi termék-előállítás fontosságára.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Árinformációk
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 1 000 Ft

A termék megvásárlásával

100 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 4-6 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 4-6 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Állapot:jó állapotú antikvár könyv
Kiadó szaktudás kiadó ház rt.
Kiadás éve2000
Oldalak száma:220
Súly200 gr
ISBN2310014739147
ÁrukódSL#2112288997
Kötéscérnafűzött, keménytáblás

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 1 000 Ft

A termék megvásárlásával

100 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 4-6 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 4-6 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Czernák Eszter: Cserebere az erdőbenCzernák Eszter: Cserebere az erdőben