Deák Tibor

Élelmiszer-mikrobiológia

mezőgazda kiadó  | 2006  | papír / puha kötés  |  382 oldal

Libri Antikvárium
A könyv elsődleges célja, hogy bemutassa a mikroorganizmusok jelentőségét, hasznos és káros szerepét az élelmiszerek előállításában és a táplálkozásban. Tárgykörei átfogó ismereteket nyújtanak az élelmiszerekben jelentős mikrobacsoportokról, a szaporodásukat és pusztulásukat meghatározó tényezőkről, a feldolgozási és tartósítási eljárások mikrobiológiai vonatkozásairól, a termékek romlását okozó, a velük terjedő kórokozó és az élelmiszerek előállításában hasznosított mikroorganizmusokról, továbbá azokról az ellenőrző módszerekről és vizsgálati rendszerekről, amelyek az élelmiszerek biztonságát és minőségét szolgálják. Mindezeket az ismereteket újszerű szemléletben, az élelmiszerek mikrobiális ökológiájának alapján mutatja be. A fejezetek átfogják az élelmiszer-mikrobiológia minden hagyományos területét, és bemutatják a korszerű kombinált és az ígéretes új tartósítási módszereket, a veszélyelemzés és a megelőző minőségszabályozás eljárásait, a gyors, automatizált és molekuláris vizsgálati módszereket, és a genomika élelmiszer-mikrobiológiai vonatkozásait.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Árinformációk
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 24 990 Ft

A termék megvásárlásával

2 499 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 6-8 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 6-8 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Állapot:jó állapotú antikvár könyv - aláhúzásokkal
Kiadó mezőgazda kiadó
Kiadás éve2006
Oldalak száma:382
Súly400 gr
ISBN2310015340410
ÁrukódSL#2112625569
Kötéspapír / puha kötés

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 24 990 Ft

A termék megvásárlásával

2 499 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 6-8 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 6-8 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

S.T. Abby: The RiskS.T. Abby: The Risk