Az ételkészítés technológiája (Közétkeztetési könyvek)
kereskedelmi könyvkiadó | 1953 | papír / puha kötés | 348 oldal
A termék megvásárlásával
369 pontot szerezhet
Beszállítói készleten
Személyes átvétel 4-6 munkanap
Ingyenes
Házhoz szállítás 4-6 munkanap
15 000 Ft felett ingyenes
| Állapot: | jó állapotú antikvár könyv - foltos - sérült borító |
|---|---|
| A gerince mentén szakadt. | |
| Kiadó | kereskedelmi könyvkiadó |
| Kiadás éve | 1953 |
| Oldalak száma: | 348 |
| Súly | 200 gr |
| ISBN | 2399970033155 |
| Árukód | SL#2112360146 |
| Kötés | papír / puha kötés |
Vásárlói értékelések, vélemények
Kérjük, lépjen be az értékeléshez!
A termék megvásárlásával
369 pontot szerezhet
Beszállítói készleten
Személyes átvétel 4-6 munkanap
Ingyenes
Házhoz szállítás 4-6 munkanap
15 000 Ft felett ingyenes





































