Az élelmiszerek chemiai technológiája
kir. magyar term. tud. társ. | 1927 | félvászon | 330 oldal

A termék megvásárlásával
998 pontot szerezhet
Beszállítói készleten
Személyes átvétel 6-8 munkanap
Ingyenes
Házhoz szállítás 6-8 munkanap
15 000 Ft felett ingyenes
Állapot: | jó állapotú antikvár könyv - foltos - kopottas |
---|---|
Kiadó | kir. magyar term. tud. társ. |
Kiadás éve | 1927 |
Oldalak száma: | 330 |
Súly | 460 gr |
ISBN | 2399994235740 |
Árukód | SL#2108370019 |
Kötés | félvászon |
Vásárlói értékelések, vélemények
Kérjük, lépjen be az értékeléshez!
A termék megvásárlásával
998 pontot szerezhet
Beszállítói készleten
Személyes átvétel 6-8 munkanap
Ingyenes
Házhoz szállítás 6-8 munkanap
15 000 Ft felett ingyenes