Az élelmiszerek chemiai technológiája

kir. magyar term. tud. társ.  | 1927  | félvászon  |  329 oldal

Libri Antikvárium
Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 13 490 Ft

A termék megvásárlásával

1 349 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 4-6 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 4-6 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Állapot:jó állapotú antikvár könyv - foltos - sérült borító
A címoldal kissé foltos.
Kiadó kir. magyar term. tud. társ.
Kiadás éve1927
Oldalak száma:329
Súly500 gr
ISBN2399992866540
ÁrukódSL#2108159990
Kötésfélvászon

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 13 490 Ft

A termék megvásárlásával

1 349 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 4-6 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 4-6 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Shona Innes: Az internet olyan, mint egy pocsolyaShona Innes: Az internet olyan, mint egy pocsolya