Az élelmiszerek chemiai technológiája
kir. magyar term. tud. társ. | 1927 | félvászon | 329 oldal
A termék megvásárlásával
1 349 pontot szerezhet
Beszállítói készleten
Személyes átvétel 4-6 munkanap
Ingyenes
Házhoz szállítás 4-6 munkanap
15 000 Ft felett ingyenes
| Állapot: | jó állapotú antikvár könyv - foltos - sérült borító | 
|---|---|
| A címoldal kissé foltos. | |
| Kiadó | kir. magyar term. tud. társ. | 
| Kiadás éve | 1927 | 
| Oldalak száma: | 329 | 
| Súly | 500 gr | 
| ISBN | 2399992866540 | 
| Árukód | SL#2108159990 | 
| Kötés | félvászon | 
Vásárlói értékelések, vélemények
Kérjük, lépjen be az értékeléshez!
A termék megvásárlásával
1 349 pontot szerezhet
Beszállítói készleten
Személyes átvétel 4-6 munkanap
Ingyenes
Házhoz szállítás 4-6 munkanap
15 000 Ft felett ingyenes

					
				























