A tej és termelése

gazda kiadó  | 1999  | papír / puha kötés  |  234 oldal

Libri Antikvárium
A tej tulajdonságait, összetételét, az ezeket befolyásoló tényezőket, a tejhibákat, a fejés és tejkezelés technológiáját ismerteti. Tárgyalja a minősítést, a szállítást, a fejés és a tejkezelés higiéniáját, a hűtést. A tejtermelést vállalkozásban végző gazdák számára készült ez a könyv. Az egyes témákat a gyakorlati szakember szemszögéből, egyszerűen, közérthetően és részletesen tárgyalja. Ismerteti a tej tulajdonságait és összetételét. Külön fejezetet szentel a tej mennyiségét, összetételét, tulajdonságait befolyásoló tényezőknek, a tejhibáknak és a fejés és tejkezelés technológiai ismertetésének.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 6 890 Ft

A termék megvásárlásával

689 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 4-6 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 4-6 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Állapot:jó állapotú antikvár könyv
Kiadó gazda kiadó
Kiadás éve1999
Oldalak száma:234
Súly200 gr
ISBN2399971000224
ÁrukódSL#2110353374
Kötéspapír / puha kötés

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 6 890 Ft

A termék megvásárlásával

689 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 4-6 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 4-6 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Náray Tamás: Barbara - Az esélyNáray Tamás: Barbara - Az esély