A rántott húson túl...

viza kft.  | 2009  | papír / puha kötés  |  180 oldal

Libri Antikvárium
Több, mint 100 recept a modern és hagyományos magyar gasztronómia, valamint a különböző nemzetek konyhái és különlegességei közül. Tornyos Balázs, a veszprémi Olíva Étterem fiatal séfje, mesterszakács, 3 év alatt gyűjtötte, érlelte és találta ki azt a több mint száz receptet, a modern és hagyományos magyar gasztronómia, valamint a különböző nemzetek konyhái és különlegességei közül, melyek ebben az exkluzív kivitelű szakácskönyvben kerültek megjelentetésre.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 1 290 Ft

A termék megvásárlásával

129 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 4-6 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 4-6 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Állapot:jó állapotú antikvár könyv
Kiadó viza kft.
Kiadás éve2009
Oldalak száma:180
Súly400 gr
ISBN2399998080322
ÁrukódSL#2108051866
Kötéspapír / puha kötés

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 1 290 Ft

A termék megvásárlásával

129 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 4-6 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 4-6 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Shona Innes: Az internet olyan, mint egy pocsolyaShona Innes: Az internet olyan, mint egy pocsolya