A bab és a lencse termesztése

mezőgazdasági kiadó  | 1979  | papír / puha kötés  |  103 oldal

Libri Antikvárium
A zöldbab, a szárazbab, a lencse egyaránt sokféleképpen elkészíthető, kedvelt élelmiszer. A vendéglátóipar, a tartósítóipar éppúgy kedveli e terméket, mint az otthoni magyar konyha. Az elmúlt 10-15 évben - főleg a szárazbab és a lencse - lassan eltűnt az étlapról. Ok: a csökkenő termelés. Pedig mindkét növény - ha a megfelelő fajtát és az agrotechnikát jól párosítják - eredményesen termeszthető a nagyüzemekben éppúgy, mint a házikertekben. S arra, hogy milyen talajba, milyen fajtákat, milyen időben, milyen termesztési technológiával vessünk, ápoljunk, éppen ez a könyv kíván megválaszolni. A szerző - röviden érintve a két növényfaj biológiai és termelési sajátosságait - konkrét fajtaismeretet, talaj-előkészítési, vetési, növényvédelmi és betakarítási technológiát nyújt az olvasónak ahhoz, hogy a könyvben levő ismeretek alapján zöldbab-, szárazbab- vagy lencsetermesztést valósíthasson meg a nagyüzem. A ház körüli termesztéshez is bőségesen találunk a könyvben olyan termelési javaslatokat, amelyek az új fajtákkal és a kiskertben is használható vegyszeres növényvédelemmel kapcsolatosak.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 890 Ft

A termék megvásárlásával

89 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 6-8 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 6-8 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Állapot:jó állapotú antikvár könyv
Kiadó mezőgazdasági kiadó
Kiadás éve1979
Oldalak száma:103
Súly200 gr
ISBN0349001615425
ÁrukódSL#2104720657
Kötéspapír / puha kötés

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 890 Ft

A termék megvásárlásával

89 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 6-8 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 6-8 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Kriminálisan jó válogatásKriminálisan jó válogatás