90 nap a mentők közt - Egy határozottan szubjektív képes riportkönyv az Országos Mentőszolgálat és a Magyar Légimentők ajánlásával

Egy szubjektív képes riportkönyv az Országos Mentőszolgálat és a Magyar Légi mentők ajánlásával! Klenk-Sípos Rita együtt éjszakázott, repült, vagy épp rohamkocsin vonult esetekhez a mentőkkel. A dokumentarista fotós az életmentők munkáját akarta megismerni és mindenki másnak bemutatni a képein keresztül. "90 nap a Mentők közt" egy könyv azokról... bővebben
Utolsó ismert ár:
4 075 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
Nincs értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Lukácsi Nikoletta
Nagyszerű könyv! Miután elolvastam, még napokig a hatása alatt voltam... Aki szeretne egy kicsit átszellemülni, az szerintem olvassa el. Annyira tetszett, hogy most megrendelem a szerző második könyvét is. Szerintem abban sem fogok csalódni.
Nagy Mónika
Nagyon szép a könyv kiállítása, szépek a képek is és jól átjön az a hangulat, az az érzés, ahogy ezek az emberek küzdenek embertársaikért a nap 24 órájában, rengeteg szenvedést látva és mégsem megcsömörlötten, hanem minden nap új erőt merítve. Az egyetlen negatívum számomra a már-már zavaró mennyiségű helyesírási és stilisztikai hiba.
Farkasné Szarka-Kovács Anikó
Nagyon tetszett a könyv! A maga műfajában letehetetlen olvasmány,szép,színvonalas kiadásban!Gratulálok mindenkinek aki részese volt a megjelenésnek!

Események

H K Sz Cs P Sz V
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
ChatBot