1000 Questions 1000 Answers - Társalgási gyakorlatok az angol ""A"" típusú nyelvvizsgákra

Társalgási könyvünkkel segítséget kívánunk nyújtani mind a tanulónak mind a tanárnak az állami nyelvvizsgákra való felkészülés-felkészítés eredményes munkájához. A témák összeállításánál a szóbeli érettségi és az egyetemi és főiskolai felvételi követelményeket is figyelembe vettük. A könyv felépítése lehetővé teszi valamennyi téma különböző szintű... bővebben
Utolsó ismert ár:
2 375 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
Nincs értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
fl0werstar
Tanítottam már ebből a könyvből, de leginkább azoknak ajánlom, akiknek kevés idejük van a nyelvvizsgáig. Mindazonáltal, mint a legtöbb könyvet, ezt sem venném az első szótól az utolsóig. Nekem (az angol szak után is) sok kifejezés furcsának vagy erőltetettnek tűnik, ugyanakkor persze van benne sok használható. Okosan kell használni, nem szabad tőle csodákat várni, de viszonylag gyorsan és eredményesen lehet belőle vizsgára készülni.
Elanor
Nagyon jó könyv de nem feltétlenül alapfokú vizsgára készülőknek. Viszont nagy szókincset lehet belőle összegyűjteni.
Kiss Balázs
Szerintem a legjobb nyelvvizsgára felkészítő könyv, ami létezik a piacon. Nagyon egyszerű nyelvezettel, érthető esszé jellegű válaszokkal. Sokszor annyira adja magát a válasz, hogy bonyolultabb kifejezesék nem is szorulnak igazán fordításra. A felsőfokú változatáról szintén hasonló a véleményem. Aki szóbelire készül csak ezt ajánlom.
Mutasd az összes véleményt

Események

H K Sz Cs P Sz V
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
ChatBot