Néha mindenkinek szüksége van egy jó szóra. Nálunk több milliót talál.


 

Legjobbjaink

2022 sikerkönyvei

2022 csillagai, azok a kötetek, amelyek olvasók tíz- és százezreinek döntése alapján az idei év legnagyobb sikereinek számítottak hazánkban. Aki idén könyvekről beszélt, ezekről beszélt.

Válasszon négyet az itt szereplő könyvek közül, és az egyiket ajándékba adjuk, hiszen tudjuk, hogy nincs az a karácsonyfa, ami alatt ne férne el még egy könyv!

3+1 akció

A negyedik könyv a mi ajándékunk

Szavak bűvöletében

Szépirodalom

A legrangosabb irodalmi díjak nyertesei és várományosai, a hazai és nemzetközi írásművészet maradandó alkotásai a generációkon és kontinenseken átívelő nagyregényektől a novellás- és verseskötetekig.

A gyerekek esetében kiemelkedően fontos, hogy már a lehető legkorábban a legjobb minőségű könyvekkel találkozzanak, hiszen ez alapjaiban határozza meg későbbi viszonyukat az olvasáshoz. Ismert és elismert gyerekkönyvek a lapozgatóktól az ifjúsági regényekig.

Téli mesevilág

Gyerekkönyvek

Kapcsoljon ki!

Szórakoztató irodalom

A megérdemelt kikapcsolódás és a felhőtlen szórakozás csupán egy karnyújtásnyira van. Elbűvölő romantikus regények, fordulatos bűnügyi történetek, borzongató pszichothrillerek, valamint lebilincselő fantasy- és sci-fi-világok azoknak, akiknek a minőség az első.

Önmagunk alaposabb megismerése mindannyiunknak javára válik, akár a bennünk lezajló érzelmi folyamatok megértése, akár a változtatás igénye vezérel minket. Széles körben elismert pszichológiai és életmódkönyvek szakértő szerzőktől.

Jóban önmagunkkal

Életmód, pszichológia

Minden ízében ünnep

Gasztrokönyvek

Húsimádó vagy vega, keto vagy paleo, nagyszabású ünnepi fogások vagy egyszerűségükben nagyszerű mesterfogások, streetfood otthon és néhány perc alatt összeüthető finomságok útközben. Gasztrokönyv-válogatásunk bárkiből magabiztos könyhafőnököt varázsol.

Az élet a legjobb forgatókönyvíró, és ez a sport világában különösen igaz. Sztársportolók lebilincselő életrajzai és felemelkedésük titkai, sporttörténeti események és rekordok, élmények a pályáról és a lelátóról a futballtól a Forma-1-ig.

Csúcsformában

Sportkönyvek

LIBRI MAGAZIN

Olvasson arról is, ami a könyvek mögött van

„Ugyanazt a tablettát választanám, mint Neo a Mátrixban” – interjú Spáh Dáviddal

„Ha volna két életem” – ismerős érzés, annak idején a Piramis együttes is megénekelte.

Tovább a cikkre

Ördög szállta meg őket – Nádas Péter legújabb kötetéről

Felmenőim falun és tanyán éltek, ott töltötték a hétköznapjaikat és az ünnepeket egyaránt, de olyan is akadt köztük, aki élete folyamán lényegében nem is tette ki a lábát a lakhelyéről.

Tovább a cikkre

ChatBot