Múlt-kor 2025. őszi különszám: Imádunk enni - Gasztrotörténeti kalandozások

múlt-kor kultúrális alapítvány  | 2025  | MAGYAR nyelvű  | PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT  |  146 oldal

Az őszi különszámban kiderül, milyen fogások kerültek az asztalra egy főúri lakomán a XVI-XVII. századi Magyarországon? Mikor és hogyan született meg a tölcséres fagylalt? Mely hírességekről neveztek el ételeket? Mit ettek a katonák a nagy háború idején? Melyek voltak az első gyorséttermek hazánkban? Hogyan hódította meg Európát a sajt, illetve a tokaji aszú? Olvashattok még a villa, a pezsgő, a sör, a chips és a lacikonyhák elterjedéséről, valamint híres emberek utolsó vacsoráiról, diktátorok kedvenceiről és sok-sok egyéb kulináris érdekességről.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Árinformációk
Kiadói ár: 2 490 Ft

A termék megvásárlásával

249 pontot szerezhet



Személyes átvétel 1-3 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 1-3 munkanap

Kiadó múlt-kor kultúrális alapítvány
Kiadás éve2025
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:146
BorítóPUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
Súly362 gr
IllusztrációSZÍNES KÉPEK
ISBN2050000100888
Árukód2801466 / 1235420

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Kiadói ár: 2 490 Ft

A termék megvásárlásával

249 pontot szerezhet



Személyes átvétel 1-3 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 1-3 munkanap

Kajdi Csaba: Cyla-terápiaKajdi Csaba: Cyla-terápia