Csatlakozzon ön is
Partnerprogramunkhoz!

Legyen önnek is saját könyvesboltja!

Részletek

Csatlakozzon ön is
Partnerprogramunkhoz!

Legyen önnek is saját könyvesboltja!

Részletek

Partnerprogram belépés

Miért éri meg a Libri Partnerprogram tagjának lenni?

Ha Önnek már van működő és tartalommal feltöltött weboldala, használja ki a lehetőséget, hogy gazdagabbá, színesebbé, tartalmasabbá tegye - könyvekkel! Íme, néhány szempont, ami segíthet Önnek az eredményes együttműködésben, döntésben.

Ingyenes csatlakozás

5% jutalék minden, az oldaláról érkező megrendelés után

Nem kell a logiksztikával bajlódnia, megoldjuk mi

Termékeinkkel színesíti weboldalát


Tudta?

Kimutatások szerint az emberek sokkal szívesebben vásárolnak olyan webáruházban, amelyiknek a neve ismerősen cseng. A Libri hagyományos üzletei már bizonyítottak választékban, a szolgáltatások minőségében, a hozzáértő kiszolgálásban. Neve elismert, nemcsak a könyvszakmában, hanem általában a kereskedelemben is. Most a nevünket adjuk az ön weboldalához, így látogatóiban is erősödni fog a bizalom.

Hogyan csatlakozhat a Libri Partnerprogramhoz?

1

Regisztráljon az oldalon keresztül itt:

Regisztráció Regisztráció
2

Olvassa el a feltételeket, töltse ki és küldje el online az űrlapot

3

A jóváhagyásról 5 napon belül, e-mailben tájékoztatjuk

4

Az e-mailben kap egy azonosítót is, aminek segítségével azonnal megkezdhetjük az együttműködést

Tanácsok a hatékonyság növeléséhez

A tematikus oldalakat üzemeltető partnereink számára javasoljuk, hogy az oldal tartalmához kapcsolódó, hasonló kategóriák könyveit helyezzék ki.
Egy kutyatartással foglakozó oldal például a https://www.libri.hu/konyv/hobbi-szabadido/hobbiallatok/kutyak/ kategóriára vagy ebből a kategóriából valamelyik könyvre vezessen. Tapasztalataink szerint a tematikus oldalakon releváns kategóriákra mutató partner-linkek sokkal hatékonyabbak, magasabb az átkattintási arányuk, és jelentősen nagyobb forgalmat generálnak. A partner oldalától tartalomban jelentősen eltérő reklámra a felhasználók nem szívesen kattintanak, ezek jelenlétét inkább zavarónak érzik.

A Libri Partnerprogram szabályzata

A programban való részvétel szerződéshez kötött. A feltételek és a szerződés letölthető innen: www.libri.hu/partner_oldalak/regisztracio www.libri.hu/partner_oldalak/regisztracio
Felhívjuk partnereink figyelmét, hogy kizárólag számla ellenében, 10.000 forintonként, havi rendszerességgel utaljuk a keletkezett jutalékot.