Ételkészítési technológia II. (Vendéglátóipari szakközépiskolai tankönyv)

Boross Anna

Antikvár könyv (3db)

Boross Anna - Ételkészítési technológia II. (Vendéglátóipari szakközépiskolai tankönyv)
Antikvár partner
Árinformációk
Online ár: 890 Ft
Boross Anna - Ételkészítési technológia II. (Vendéglátóipari szakközépiskolai tankönyv)
Antikvár partner
jó állapotú antikvár könyv

0  |  közgazdasági és jogi könyvkiadó | 1980

Szállítási idő:
4-6 munkanap

89 pontot ér

antikvár partner
Árinformációk
Online ár: 890 Ft

Boross Anna - Ételkészítési technológia II. (Vendéglátóipari szakközépiskolai tankönyv)
Antikvár partner
Árinformációk
Online ár: 890 Ft
Boross Anna - Ételkészítési technológia II. (Vendéglátóipari szakközépiskolai tankönyv)
Antikvár partner
jó állapotú antikvár könyv - név/ajándékozási beírással

0  |  közgazdasági és jogi könyvkiadó | 1980

Szállítási idő:
4-6 munkanap

89 pontot ér

antikvár partner
Árinformációk
Online ár: 890 Ft

Boross Anna - Ételkészítési technológia II. (Vendéglátóipari szakközépiskolai tankönyv)
Antikvár partner
Árinformációk
Online ár: 890 Ft
Boross Anna - Ételkészítési technológia II. (Vendéglátóipari szakközépiskolai tankönyv)
Antikvár partner
jó állapotú antikvár könyv

0  |  közgazdasági és jogi könyvkiadó | 1980

Szállítási idő:
4-6 munkanap

89 pontot ér

antikvár partner
Árinformációk
Online ár: 890 Ft