• Bolti vásárlásról és rendelésátvételről

  Május 18-ától vidéki könyvesboltjaink után budapesti boltjaink is ismét megnyithatták kapuikatt, így most már teljes bolthálózatunkban újra várjuk vásárlóinkat, illetve ezekben a boltokban az online rendelések átvételére is ismét van lehetőség. Akárcsak eddig, most is mindent megteszünk vásárlóink és kollégáink egészségéért, ezért könyvesboltjainkban az egészségügyi maszk viselése minden vásárló számára kötelező.

  Továbbá arra kérjük önt is, hogy amikor ellátogat hozzánk, tartson szem előtt néhány egyszerű szabályt:

  • - amennyiben teheti, érkezzen egyedül,
  • - tartson legalább másfél méteres távolságot a többi vásárlótól,
  • - és lehetőség szerint bankkártyával fizessen.

   

  Könyvesboltjaink nyitvatartása a járványügyi helyzet alakulásától és a kormányintézkedésektől függően bármikor változhat, naprakész információkért látogasson el a libri.hu/boltok oldalra.

  Az új könyvek illatával és sok szeretettel várjuk boltjainkban!

 • A rendelések összeállításáról

  Az online rendelések feldolgozásának jelentős részét könyvesboltjaink végezték, amik március 28. óta zárva tartanak, így ez a feladat most központi raktárunkra és az ott dolgozó kollégáinkra hárul.

  Beszállító partnereink ütemezetten szállítják raktárunkba a hiányzó termékeket. Kollégáink mindent megtesznek annak érdekében, hogy a megnövekedett mennyiségű rendelések mindegyikét a lehető legrövidebb idő alatt összeállítsák, és így el tudjunk indítani a termékeket megrendelőinkhez, de ebben minden igyekezetünk ellenére is előfordulhatnak néhány napos csúszások.

  Fokozottan ügyelünk a higiéniára, az egészségmegőrzésre, ezért a raktárban kollégáink az előírások betartását szem előtt tartva, két műszakban, napi eszközeik többszöri fertőtlenítésével dolgoznak.

 • A fizetésről

  Minden rendelést kényelmesen és egyszerűen ki lehet fizetni előre, a megrendelés során bankkártya vagy PayPal használatát javasoljuk, de természetesen átvételkor is tud fizetni az átvételi ponton vagy a futárnak. Az utánvétes fizetéssel leadott megrendelések fizetésére átvételkor van lehetőség, ezt módosítani nem lehet.

 • A kiszállításról

  A belföldi szállítások folyamatosak és zökkenőmentesek, a külföldi kézbesítésekben azonban célországtól függően előfordulhatnak késések.

 • Az átvételi pontokról

  Partnerünk tájékoztatása szerint a Pick Pack Pontok elérhetősége folyamatosan változik. A megrendelés során igyekszünk mindig az éppen elérhető átvevőhelyeket kiválaszthatóvá tenni oldalunkon.

  Az oldalunkon kiválasztható PostaPontok listájába az átvételi pontokat érintő változásokat átvezettük, így az ideiglenesen felfüggesztett pontokat nem lehet kiválasztani.

  A postahivataloknál is előfordulnak – elsősorban hétvégi – nyitvatartási változások, ezeket is igyekszünk partnerünk frissítéseinek megfelelően kommunikálni vásárlóink felé.

 • Az elállásról

  Elállási jogával továbbra is Általános Szerződési Feltételeink II. 11. pontjában foglaltak szerint élhet, azzal a kiegészítéssel, hogy bolti átvétel esetén (ideértve a Libri Könyvesboltokat is) a teljes rendeléstől történő elállásra a boltok újranyitását követően is 14 nap áll rendelkezésre, a bejelentési kötelezettség azonban minden rendelés esetén továbbra is 14 nap.

 • A törölt rendelésekről, a felhasznált törzsvásárlói pontokról

  Nagyon sajnáljuk, hogy bolthálózatunk március 28-i bezárásakor törölnünk kellett a megrendeléseket, az ezekhezkapcsolódó törzsvásárlói pontfelhasználásokat szintén töröltük. A pontok így a Törzsvásárlói Kártyákon újra elérhetővé, egy újabb rendelésben beválthatóvá váltak.

  A 2019-ben gyűjtött pontok a kialakult helyzetre való tekintettel április 30. helyett 2020. június 30-ig, a 2020-ban gyűjtött pontok pedig 2021. április 30-ig használhatók fel.

 • A Törzsvásárlói Pontok felhasználásáról

  A 2019-ben gyűjtött törzsvásárlói pontok felhasználására a korábban meghirdetett április 30. helyett 2020. június 30-ig lesz lehetőség.

 • Az ajándékkártyák érvénytartamának meghosszabbításáról

  A 2020. március 28. és 2020. szeptember 29. között lejáró ajándékkártyák felhasználási idejét egységesen meghosszabbítottuk 2020. szeptember 30-ig.