• Újra nyitva vagyunk – Bolti vásárlásról és rendelésátvételről

  Április 7-től könyvesboltjaink ismét megnyithatták kapuikat, így újra személyesen is várjuk vásárlóinkat, illetve a boltokban az online rendelések átvételére is ismét van lehetőség. Akárcsak eddig, most is mindent megteszünk vásárlóink és kollégáink egészségéért, ezért könyvesboltjainkban az egészségügyi maszk viselése minden vásárló számára kötelező.

  Továbbá arra kérjük önt is, hogy amikor ellátogat hozzánk, tartson szem előtt néhány egyszerű szabályt:

 • - amennyiben teheti, érkezzen egyedül,

 • - tartson legalább másfél méteres távolságot a többi vásárlótól,

 • - és lehetőség szerint bankkártyával fizessen.

 • Mivel boltjaink különböző alapterületűek, az egyes üzlethelyiségek befogadóképességéről a helyszínen tájékozódhat bővebben. Könyvesboltjaink nyitvatartása a járványügyi helyzet alakulásától és a kormányintézkedésektől függően bármikor változhat, naprakész információkért látogasson el a libri.hu/boltok oldalra.

  Az új könyvek illatával és sok szeretettel várjuk boltjainkban!

 • A rendelések összeállításáról

  A rendelések összeállítása jelenleg zökkenőmentes. Beszállító partnereink ütemezetten szállítják raktárunkba a hiányzó termékeket. Kollégáink mindent megtesznek annak érdekében, hogy a megnövekedett mennyiségű rendelések mindegyikét a lehető legrövidebb idő alatt összeállítsák, és így el tudjunk indítani a termékeket megrendelőinkhez, de ebben minden igyekezetünk ellenére is előfordulhatnak néhány napos csúszások.

  Fokozottan ügyelünk a higiéniára, az egészségmegőrzésre, ezért a raktárban kollégáink az előírások betartását szem előtt tartva dolgoznak.

 • A fizetésről

  Minden rendelést kényelmesen és egyszerűen ki lehet fizetni előre, a megrendelés során bankkártya vagy PayPal használatát javasoljuk, de természetesen átvételkor is tud fizetni az átvételi ponton vagy a futárnak. Az utánvétes fizetéssel leadott megrendelések fizetésére átvételkor van lehetőség, ezt módosítani nem lehet.

 • A kiszállításról

  A belföldi szállítások folyamatosak és zökkenőmentesek, hatósági karantén alatt álló címekre azonban partnereink egyike sem vállal kézbesítést.

 • Az átvételi pontokról

  A megrendelt termék(ek) a Libri üzletek bármelyikében újra átvehető(k), így a Pick Pack és Posta Pontok mellett könyvesboltjainkat is ismét választhatja megrendelése átvételéhez.

 • Az elállásról

  Elállási jogával továbbra is Általános Szerződési Feltételeink II. 11. pontjában foglaltak szerint élhet, azzal a kiegészítéssel, hogy bolti átvétel esetén (ideértve a Libri Könyvesboltokat is) a teljes rendeléstől történő elállásra a boltok újranyitását követően is 14 nap áll rendelkezésre, a bejelentési kötelezettség azonban minden rendelés esetén továbbra is 14 nap.

 • A törölt rendelésekről, a felhasznált törzsvásárlói pontokról

  A 2020-ban gyűjtött pontok 2021. június 30-ig használhatók fel.

 • Az ajándékkártyák érvénytartamának meghosszabbításáról

  A 2021. márciusában lejáró ajándékkártyák felhasználási idejét egységesen meghosszabbítottuk 2021. május 31-ig. Ezt követően a kártyák érvénytartamának további meghosszabbítására kártyatájékoztatónknak megfelelően nincs lehetőség.

ChatBot