Van-e olyan könyv, amit kifejezetten a borítója miatt olvastál el?
A villámtolvaj című könyv volt az. Háttérben egy nagyváros sziluettje, világító kard, villámok, a srác a vihar kellős közepén egy szál pólóban áll, így belelapoztam.
Miért szeretsz olvasni?
Mivel lélegezni is szükséges az életbe maradásunkhoz, így számomra a könyvolvasás az egészséges agyműködésem fenntartásának az egyik alappillére. Amíg a gépezéstől, vagy a mobiltelefon folyamatos nyomkodásától, csak elfáradok, fásulttá válok, addig egy könyv képes rá, hogy olvasása közben, mint egy vadalma, vigyorogva utazzak a tömött metrón, s közben akadályozzak másokat a szabad mozgásukban.
Befolyásol a könyv borítója és/vagy címe, hogy elolvasod-e az adott könyvet?
Mostanában próbálom legyűrni a késztetést, hogy ne a nagyon hívogató megjelenésű kiadványokhoz rohanjak először, hanem esélyt adva az egyszerűbb megjelenésű könyveknek, azokra is ránézek.
3 880 Ft helyett
3 686 Ft
5 %

Biff evangéliuma – Aki Jézus gyerekkori haverja volt

Mi a közös a Jetiben és a Dzsinnben? Isten tudja, de egy szem kis visszafogott fiacskájának, Jozsónak, és az ő félkegyelműnek nem mondható, ravasz és gyakorlatias Biff haverjának lesz ideje kitalálni, hisz a kedves papa egy bő 20 évig tartó kis kiruccanásra küldi a fiúkat, hiszen úgy se lenne jobb dolguk.

3 780 Ft helyett
3 591 Ft
5 %

A varázslók

Ti, akik most a középsuli fele után, még mindig nem tudjátok, hogy mit kezdjetek majd magatokkal, kilátástalanul, csak cél nélkül tengődtök, sodródtok a napi rutinnal a haverokkal, mit tennétek, ha kiderülne, hogy képesek vagytok a mágiát használni? Megvan a hatalmatok, de mégis milyen célt tűznétek ki magatok elé ezután?

Ismerd meg Soós András többi kedvenc könyvét is (7)

ChatBot