Zambézi

Három ember élete omlik össze, amikor egy emberevő oroszlán végez egy fiatal amerikai kutatóasszisztenssel - Jed Banksé, az Afganisztánban szolgáló amerikai katonáé, Christine Wallis professzoré, a Dél-Afrikában dolgozó kutatóé, és Hasszán bin Zajidé, a zanzibári szállodatulajdonosé. Az áldozat, Miranda Banks-Lewis a lányuk, a beosztottjuk és a... bővebben
Utolsó ismert ár:
2 849 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
Nincs értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Csépány Katalin
A könyv elején az található, hogy " Wilbur Smith, vigyázz". Nos szerintem egy percig sem kell reszketnie. Nem rossz ez a könyv, de azért Wilbur Smith írásait még nem tudja lepipálni. Jó kis történet, de nekem pl. a szereplőkkel is bajom volt. Pl. a professzornő, Christine Wallis valahogy túl profi, szupernő lett, aki szinte mindent jobban csinál mint egy vérbeli tengerészgyalogos. Aztán a papa, Jed, aki nem látta a lányát 25 évig csak elvétve, talán kétszer, de akkor döbben rá, hogy imádja és ő az élete értelme, amikor veszélyben van. Nekem ez kicsit sok volt a csöpögésből. Na és még sorolhatnám. Nem mondom hogy rossz könyv, mert megvan a maga jó oldala, lehet rajta szórakozni, de nem egy igazi Wilbur Smith. Ez inkább hasonlít kicsit politikai krimire, némi afrikai leírással fűszerezve.


Események

H K Sz Cs P Sz V
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
ChatBot