Most már tisztán látok

A rajongók sok éve vártak arra, hogy dr. Wayne W. Dyer megírja emlékiratait. Egy szokásos memoár helyett azonban életének kvantumpillanatait legelemibb emlékeit gyűjtötte egy csokorba. Wayne ráébredt, hogy az életben nincsenek véletlenek. Bár talán nem vagyunk tudatában annak, ki vagy mi mozgatja életünk sakkfiguráit, az életnek igenis célja van,... bővebben
Utolsó ismert ár:
3 505 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
Nincs értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Kövér Olga Ilona
Felbecsülhetetlen segítség jelen élethelyzetemben. Váltás előtt állok, és ember részem retteg és fél a változástól. Wayne Dyer kihagyhatatlan segítséget ad könyvein keresztül személyre szólóan. Miközben olvasol olyan, mintha velem lenne és Ő beszélne hozzám. Napról napra erőt adva haladhatok így utamon, megértve mindazt mi történik bennem és körülöttem. Minden belőlem indul ki és hozzám tér vissza. Áldás, hogy ilyen csodálatos ember része volt életünknek és hatalmas csodás ajándékkal, ajándékokkal halmozott el minket. A könyv kihagyhatatlan. Bár hosszúnak tűnik, de ahogy haladok, egyre inspirálóbb élmény. Csoda, melyért hálás köszönetem fejezem ki. Itt volt velünk és örökké itt marad. Áldás mindünkre.

Események

H K Sz Cs P Sz V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
ChatBot