Pokoli szolgálat - Pokolháború trilógia I.

Lilian küzdött. Mindent megtett, mégis elbukott, most pedig már sohasem szabadulhat a Pokolból. Ő az Ördög egyik bérgyilkosa. Életre szóló szerződéssel. Egy lélektolvaj, aki levadássza azokat, akik keresztbe tettek Lucifernek, a lelküket pedig magával viszi. Az új megbízás egyértelmű, a feladat világos, ám Lil dolga korántsem olyan egyszerű, mint... bővebben
Utolsó ismert ár:
3 315 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
A véleményeket és az értékeléseket nem ellenőrizzük.
Nincs értékelés
Kérjük, lépjen be az értékeléshez!
Olvasói értékelések
Kozári Andrea
Mikor először megláttam a megjelenésről szóló hírt, örömömben majdhogynem össze pippentettem magam. Hogy miért? Mert imádom az urban fantasyt, a démonokat, a poklot, még Lucifert is, és az, hogy mindezt egy Magyar író hozza el végre nekem hatalmas örömmel töltött el. Ám ez a nagy örömködés nem tartott sokáig. Ami az írást illeti a könyv olvasása közben nem tudom eldönteni, hogy a szó használat túl ártatlan, egyhangú, unalmas vagy csak szimplán a magyar nyelvű olvasás nem fekszik nekem úgy, mint régen. Hosszasan gondolkoztam arról, hogy talán túl kevés Magyar könyvet olvasok és már elszoktam tőle, viszont angolul akármekkora butaságot ír is le az ember az valamiért jobban hangzik. Aztán rájöttem, hogy még mindig imádok jó pár magyar fordítást és ha tehetem inkább azokat veszem meg az eredeti kiadások helyett, úgyhogy ez a magyarázat hamar érvényét vesztette. A hangnem, amit Vivien választott, számomra nem adta át a műfaj/történet hangulatát. Egyik karakter sem tudta hitelesen eladni magát nekem. És most lehet mondani, hogy hát de ez egy drámai hangvételű történet, sokat szenved a karakter az elejétől kezdve, stb, stb Ez nem zárja ki azt hogy egy kis élet kerüljön a sorok közé, amivel tényleg magával ragad. Figyelembe véve, hogy rengeteg külföldi könyvet olvastam ebben a kategóriában, és imádom, nagyon magasra tettem a mércét, amit sajnos nem sikerült megütnie és talán nem úgy kezeltem, mint elsőkönyves, hazai könyvet. Mert úgy nézve tényleg valami újat hozott a hazai tárlatban, amit nagyon is köszönök Viviennek, és láttam az alap történetben és a karakterekben potenciált, illetve a végére (a nagyon végére) már sokat változott és elkezdett érdekelni. Így csak remélem, hogy a következő részt ebből a magasságból és ezzel a minőséggel kezdi és még feljebb is viszi, mert érződik, hogy most indul csak be majd igazán, mivel trilógiáról van szó. Viszont, az a részlet nem tetszett, ne hódolj be ilyen könnyen Lil!!!
Nicol
Amikor megvettem még nem tudtam, hogy magyar szerzővel van dolgom, de mielőtt elkezdtem olvasni kiderült számomra is. Nem vett semmit a lelkesedésemből, sőt annál kíváncsibbá tett, hogy mit kapok. A csillagok számán látható, hogy nem csalódtam benne. Érezhető, hogy várunk még részeket, mert ez az első rész főleg az vázolta fel számomra, hogy kik a szereplők Lilianon kívül és ki kivel van. Bár a kétharmadától felgyorsul a történet Lilian körül, de közben végig megtudjuk, hogy hogyan került Lucifer szolgálatába. Nekem bemelegítő történetnek nagyon bejött, várom a következő regényt, és remélem az mozgalmasabbra sikerül, mint ez. Természetesen számomra megfelelt első regénynek, mert nem hagyott homályt és mindent tisztázott a múltból és a jelenből is.
Mutasd az összes véleményt
Eredeti ár: 5 995 Ft
Online ár: 5 695 Ft
Kosárba
Törzsvásárlóként:
569 pont

Események

H K Sz Cs P Sz V
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
ChatBot