Veronica Roth

A hűséges

A BEAVATOTT

ciceró könyvstúdió kft.  | 2014  | MAGYAR nyelvű  | PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT  |  451 oldal

Darabjaira hullott a csoportokra épülő társadalom, amelyben Tris Prior hitt korábban: erőszakos cselekmények és hatalmi harcok vezettek a széteséséhez, a túlélők veszteségek és árulások sebeit hordozzák. Tris ezért aztán él a felkínált lehetőséggel, hogy feltérképezze a város általa ismert határain túli világot. Hátha ott, a kerítésen túl megadatik neki és Tobiasnak, hogy elkezdjék egyszerű, közös életüket, amelyet nem terhelnek szövevényes hazugságok, érdek-összefonódások és fájdalmas emlékek.
Az új világ azonban félelmetesebbnek bizonyul, mint amelyet Tris maga mögött hagyott. A korábbi felismerések értelmüket veszítik, veszélyes új igazságok formálják át az embereket, akiket szeretett. Trisnek ismét meg kell vívnia a maga csatáját, hogy megérthesse a bonyolult emberi természetet és önmagát: képtelennél képtelenebb döntéseket kell hoznia a bátorság, a hűség, az áldozatkészség és a szeretet próbatételei során.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Utolsó ismert ár:
2 840 Ft

A termék megvásárlásával

284 pontot szerezhetSzemélyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó ciceró könyvstúdió kft.
Kiadás éve2014
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:451
BorítóPUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
Súly414 gr
Sorozat A BEAVATOTT
FordítóLogos
ISBN9789635398768
Árukód2484733 / 1104139

Vásárlói értékelések, vélemények

Kaszás-Czétényi Réka
2014. 06. 29.

A 3. kötet is tartogatott izgalmakat, igaz kicsit nehéz volt lekövetni TRIS-TOBIAS páros fejezeti részeit, de a könvy utolsó 1/3-a valami fantasztikusan izgalmas volt! Alig győztem kapkodni a fejemet :) Mindenkinek csak ajánlani tudom. Már alig várom a film újabb részét belőle :)

Wágnerné Varga Anikó
2014. 09. 01.

Nagyon tetszett a lezárás. Valahogy tökéletesen beleillett a cselekménybe, hiába nem ezt vártuk, valahogy így kellett történnie. Szerettem, hogy rögtön a könyv elején is számtalan korábbi kérdésre választ kaptunk, a végén az epilógusban, pedig megismerjük a következményeket. Elgondolkodtató, végig fenttartotta az érdeklődésemet. Kicsit furcsa volt meg szokni, hogy két szereplőn keresztül olvassuk a történéséket, de a végére összeállt a kép, és érthető.


Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Utolsó ismert ár:
2 840 Ft

A termék megvásárlásával

284 pontot szerezhetSzemélyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Tesz-vesz aloldalTesz-vesz aloldal