A beavatott

Beatrice Prior a távoli jövő Chicagójában él: az itteni társadalom öt csoportra tagolódik, melyek mindegyike egy-egy erény kiművelését írja elő tagjai számára. Ők az Őszinték, az Önfeláldozók, a Bátrak, a Barátságosak és a Műveltek. Az év egy bizonyos napján a mindenkori tizenhat éveseknek el kell dönteniük, melyik csoporthoz kívánnak tartozni. Ennek... bővebben
Utolsó ismert ár:
2 840 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
A véleményeket és az értékeléseket nem ellenőrizzük.
Nincs értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Müller Mónika
Folyamatban van a könyv olvasása és engem nagyon magával ragadott..Én úgy vagyok vele, hogy inkább előbb az elolvasás és csak utána a film, mert így a saját képzeletem alapján alakíthatom ki a story-t. Majd csak utána jöhet film változatban, amire persze már nagyon kíváncsi vagyok. :D
Vivó
Érdeklődni szeretnék, hogy miért 3 könyv van ezzel a címmel ellátva? Az egyik angol, odáig oké. Viszont a másik kettő? Ugyan az csak új borítóval??
Roni
Sajnos sokkal kevesebbet kaptam,mint amit vártam a vélemények után. Az írónő nem igazán tud erőteljes atmoszférát megjeleníteni. Az alapötlet jó, de ki lehetett volna bontani. Az éhezők viadaláról való koppintás pedig egyértelmű.
Mutasd az összes véleménytEsemények

H K Sz Cs P Sz V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
ChatBot