Verne Harnish

Scaling Up - A növekedés nem művészet. Mesterség.

masterhouse gmbh  | 2022  | MAGYAR nyelvű  | PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT  |  328 oldal

Verne Harnish, a Rockefeller üzleti gondolkodása című bestseller szerzője

HOGYAN SIKERÜL NÉHÁNY CÉGNEK, ÉS MIÉRT VALL KUDARCOT A TÖBBI?

8 nemzetközi könyvdíj

Több mint egy évtized telt el azóta, hogy Verne Harnish bestsellere, a Rockefeller üzleti gondolkodása megjelent. A Scaling Up (Rockefeller üzleti gondolkodása 2.0) az említett klasszikus első lényeges átdolgozása: gyakorlati eszközöket és technikákat mutat be, amelyekkel piacvezető céget építhetünk. A könyv segítségével mindenki - az alkalmazottaktól a felső vezetőkig - egyformán hozzájárulhat a cég növekedéséhez. A Scaling Up a négy fő döntési területre koncentrál, amelynek minden cégnél rendben kell lennie: emberek, stratégia, megvalósítás és pénz. A könyvben található egy sor új, egyoldalas eszköz - köztük az Egyoldalas stratégiai terv és A Rockefeller-szokások ellenőrző listája(TM) -, amelyet világszerte több mint 80 000 cég alkalmazott sikeresen a növekedése során.

,,Hurrá! Öt éve várom ennek a könyvnek a magyar megjelenését! A legzseniálisabb módszertan, amiről valaha hallottam. De vigyázat! Csak tudatos vállalatvezetőknek! Ha a Scale Up módszert ismered, könnyen fogsz döntéseket hozni: emberekkel, stratégiával, megvalósítással és pénzzel kapcsolatban, a cégedet pedig igen erős növekedési pályára állíthatod. Iparágfüggetlen, lényegre törő: az én toplistámon az első ötben van!"
Forray Niki, az UnnepekAruhaza.hu alapítója

,,Vállalkozói jótanácsokkal tele a padlás. Ami viszont hiányzik: egy másolható, tanítható, tudatosan alkalmazható módszertan, amellyel a cégünket nulláról egyre, majd százra és ezerre juttathatjuk. Pontosabban csak hiányzott, hiszen a Scaling Up végre betölti ezt a rést a magyar piacon. Bátran ajánlom minden vállalkozónak, cégvezetőnek és topmenedzsernek."
Ungvári Péter, az Onlife ügyvezetője

,,Húsz év vállalkozói lét után kaptam a kezembe az első Verne Harnish könyvet. Azt éreztem: ez nem fair, hol volt ez eddig? A Scaling Up angol változatát pár évre rá vettem meg, ott is ugyanazt éreztem: nem fair, miért nincs ez magyarul? És most Horváth Balázs barátomnak hála, itt a magyar nyelvű változat. Senkinek nem lehet kifogása. Itt a könyv, most már csak meg kell csinálni, amit tanít. Ez persze egyáltalán nem könnyű, de a könnyű dolgok általában nem is érnek túl sokat..."
Fehér Péter, apa, cégtulajdonos, networking szakértő

,,Verne eszközeinek és módszereinek kulcsszerepük volt abban, hogy a Benetton lett az első számú nemzetközi divatmárka Indiában. A könyvben leírtak működnek!"
Sanjeev Mohanty, a Benetton India vezérigazgatója

,,A gyorsan növekvő cégek - nem a kicsik vagy a nagyok - teremtik szinte az összes munkahelyet gazdaságunkban, mint ahogy nekik köszönhető az innovációk döntő többsége is. Verne felbecsülhetetlen segítség e cégek vezetőinek, akik közé én is tartozom. A Scaling Up segít elsajátítani azokat a szabályokat, amelyek nélkülözhetetlenek egy komoly cég felépítéséhez."
Graham Weston, a Rackspace elnök-vezérigazgatója

,,Nincs olyan ember a földön, aki Verne Harnishnél elkötelezettebben akarna segítséget nyújtani a vállalkozásoknak a növekedés terén. Módszere radikálisan gyakorlati, és ezt elképesztő könyvének minden egyes lapja bizonyítja."
Patrick Lencioni, a Kell egy csapat című bestseller szerzője
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Eredeti ár: 11 900 Ft
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 11 305 Ft

A termék megvásárlásával

1 130 pontot szerezhetSzemélyes átvétel 2-5 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 2-5 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó masterhouse gmbh
Kiadás éve2022
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:328
BorítóPUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
Súly652 gr
ISBN9783981801729
Árukód2765008 / 1212465

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Eredeti ár: 11 900 Ft
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 11 305 Ft

A termék megvásárlásával

1 130 pontot szerezhetSzemélyes átvétel 2-5 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 2-5 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Mondókázó mindennapokMondókázó mindennapok