Varga Csaba

A lokális szeretetstratégia eddigi és új elvei és programjai (2014-2040)

stratégiakutató intézet kiadó  | 2023  | MAGYAR nyelvű  | FÜLES, KARTONÁLT  |  139 oldal

Mikor válik igazán képessé egy földi ember arra, hogy a kirostált jelent felülíró, a születő Új Világban áldott, boldog társteremtő legyen?
Hallgat a lelkére és szellemére, aki azt sugallja neki, hogy az aranykori-istenkori lélek fejlesztésed és a társteremtésed gyönyörű életfeladataid lesznek! Erre mindig is képes voltál és maradtál.
Az Új Világ sokáig ismeretlen és ugyanakkor mindent felülmúló tanításait, inspirációit, meglepő elveit, új életgyakorlatait tüzetesen elolvasod, megismered, örömmel befogadod.
A Belső Lényed ettől kezdve szinte ünnepel és táncra perdül, mert belül már ragyogsz a feltárt csodálatos feladatoktól. Ez része a felemelkedésednek.
Ettől kezdve tartod az Új Irányt! Nem lehet letéríteni az igazi pályádról. Ennek a könyvnek a segítségével kiválasztod az első öt-hét, vagy akár tíz feladatod. Részben önmagad belső, részben a külső világ teremtése érdekében. Elindulsz így egy új szellemi és teremtő életpályán, s ezért a településeden megkeresed a hozzád hasonló ismerőseid, s végiggondolva a gyönyörű feladatokat, rögtön cselekedni kezdtek. A családodból is többen bekapcsolódnak!
Ha megyei elnök, polgármester, vagy éppen egy szellemi közösség vezetője vagy, minjdárt a testületeddel együtt kidolgozzátok az új lokális stratégiát. (Ebben szívesen segítünk!)
Ha már spirituális ember lettél, szüntelenül konzultálsz égi vezetőiddel, akik ettől kezdve fogják a kezedet és a társteremtésben mindenben segítenek. A településeden összefogtok (mert rímel a lelketek és a szándékotok) az ugyanolyan vagy hasonló egyéni és közösségi újjászületőkkel. Már is kezd életre kelni a helyi szeretettársadalom.
Ettől kezdve a helyi lokalitás mintha repülő madár lenne magasra szárnyal. Nemcsak Te leszel boldog, hanem a szerelmed, a családod, a barátaid és növekvő számban egyre többen a településeden!
Mindezért érdemes volt Istenkor társteremtővé válni.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Eredeti ár: 2 750 Ft
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 2 612 Ft

A termék megvásárlásával

261 pontot szerezhet



Személyes átvétel 2-5 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 2-5 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó stratégiakutató intézet kiadó
Kiadás éve2023
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:139
BorítóFÜLES, KARTONÁLT
Súly266 gr
IllusztrációFEKETE SZÖVEG, FEKETE ÁBRÁK
ISBN9786158234801
Árukód2775948 / 1220171

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Eredeti ár: 2 750 Ft
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 2 612 Ft

A termék megvásárlásával

261 pontot szerezhet



Személyes átvétel 2-5 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 2-5 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Az ízek varázsaAz ízek varázsa