Tomcsányi Erzsébet

Adózás és számvitel 2013

ecovit kiadó kft  | 2013  | MAGYAR nyelvű  | PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT  |  256 oldal

A januártól érvényes szabályozás. A számviteli törvény módosításai, benne nagyon részletesen: a mikrogazdálkodói egyszerűsített éves beszámoló. Változások a társasági adózásban, a kisvállalati adó (Kiva); a személyi jövedelemadózás módosításai, a biztosítások adókötelezettségét érintő jelentős változások, a kisadózó vállalkozások tételes adója (Kata); az áfaszabályozás módosításai: a pénzforgalmi elszámolás lehetősége, az üzletágátadás áfamentessége; iparűzési adó: az árbevételt csökkentő tételek levonhatóságának korlátozása - példaszámításokkal, Kata- és Kiva-alanyok egyszerűsített adóalap-megállapítása; cégautóadó, "chipsadó", távközlési adó, biztosítási adó, közműadó, az illetéktörvény változásai sok példával, jövedéki adó, regisztrációs adó; a járulékok, a szociális hozzájárulási adó és az egészségügyi hozzájárulás változásai sok példával; jelentős változások az adózás rendjében (Art.) A kötet tartalmazza a lényeges 2012-es évközi változásokat és számos 2013-ban még várható évközi változást is.

A legújabb változásokat egyedülálló módon összefoglaló ADÓZÁS ÉS SZÁMVITEL szakkönyvsorozat 2013-as kötete. A szerzők a törvénymódosítások szakértő előkészítői: autentikus, gyakorlati szemléletű, sok értelmező példával kiegészített iránymutatást adnak a változások útvesztőjében.

Egy forrásból választ talál a felmerülő kérdésekre: problémák, megoldások sok példával. Futárral, térítésmentesen házhoz jön fellapozható szakértője, az Ecovit Kiadó aktuális kézikönyve!
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Utolsó ismert ár:
9 775 Ft

A termék megvásárlásával

977 pontot szerezhet



Személyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó ecovit kiadó kft
Kiadás éve2013
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:256
BorítóPUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
Súly300 gr
ISBN9789638874382
Árukód2385609 / 1104690

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Utolsó ismert ár:
9 775 Ft

A termék megvásárlásával

977 pontot szerezhet



Személyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Az ízek varázsaAz ízek varázsa