A tűzpiros üveggömb

A regény egyik főhőse egy édes kicsi lány, akit elszakít szüleitől a történelem, de mindenütt mindenki szeretettel veszi körül. A másik Kabai Erzsébet, csaknem felnőtt nő. Ellentmondásos egyéniség. Saját és társai egyhangú, csaknem szürke életét gyakran pezsdítifel különc magatartásával. Amióta s ezsát tudja, árva, nincsenek rokonai, nincs otthona.... bővebben
5% kedvezmény! Kosárba
2 299 Ft
2 184 Ft
Szállítás: 1-3 munkanap Akár ingyen szállítással
A termék megvásárlásával kapható: 218 pont
Olvasói értékelések
Nincs értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Zselice
Tinikorom kedvenc könyve:) Rengetegszer elolvastam. A hozzáállásomat a szerelemhez ez a könyv alapozta meg.
Bori
Ez a legjobb könyv az a 30 közül amit eddig olvastam.
Diothëma
Aranyos és megható történet. Minden van benne, ami egy múlt századi magyar romantikus könyv elengedhetetlen kelléke. Háború, titok, szerelem, új esély a boldogságra, és egy árva kislány elveszett múltja és boldog jövője. Azt azért tegyük hozzá, hogy nekem is a jó öreg ronggyá olvasott csíkos van meg.
Citromfű
Egy elragadó könyv, elragadó érzelmekről. Érdekes, hogy a jelen milyen összeköttetésben áll a múlttal, a szereplők egymással, és hogy mennyire szép is mindez. Nekem édesanyám ajánlotta, és örömmel olvastam is el. A jó öreg csíkos könyvben van meg.
Melissza
Unatkoztam, mert szinte minden olvasnivalót kivégeztem már környezetemben. Erre odajött édesanyám, hogy ha unatkozom, akkor olvassam el ezt. A régi,csíkos borítású könyv hamar új olvasóra lelt.... Máig is szívesen gondolok rá, annyira tetszett, mert benne van mindaz, ami egy félresikott élet, egy új esély, és egy boldog jelenben összetehető...
Szabó Ágnes
6-7 évesen mesélt nekem erről a könyvről a mamám aki 13 éves koromban sajnos meghalt. Amikor megtaláltam ezt a könyvet már nem emlékeztem a tartalmára, de tudtam, hogy nagyon jó. Megvettem és le sem tudtam tenni..pedig én nem igazán szeretek olvasni.. Mindenkinek ajánlom..:)
Kemény Kata
nekem meg 1 regi kiadas van meg,csikos konyvben,tetszett
Balogh Anna
Szerintem ez egy nagyon jó könyv és nekem nagyon tetszett! Igazi tinikönyv!
Dd Dd
...
Tóth Petra
csúcs szuper
Mutasd az összes véleményt

Események

H K Sz Cs P Sz V
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
1