The Summoning - A szellemidéző - Sötét erő trilógia 1.

Chloé Saunders nem akar mást az élettől, mint bármelyik tinédzser: esélyt arra, hogy befejezhesse az iskolát, barátokat találjon, és talán egy fiút is magának. Amikor azonban elkezd szellemeket látni, megérti, hogy az élete soha nem lesz olyan, mint a többieké. A figyelmét követelő szellemektől körülvéve Chloé végül összeomlik, és bekerül egy... bővebben
Utolsó ismert ár:
2 849 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
A véleményeket és az értékeléseket nem ellenőrizzük.
Nincs értékelés
Kérjük, lépjen be az értékeléshez!
Olvasói értékelések
Faragó Vivien
Hát, nekem igazán tetszett ez a könyv :) Hogy őszinte legyek, a cím alapján nem igazán erre számítottam (lehet ezért is halogattam az elolvasását) de igencsak felülmúlta az elvárásaimat :) A karakterek jelentős része nagyon szerethető volt számomra (jó, hát természetesen, nem lehet egy könyvben mindenkit szeretni, akkor a bonyodalmak jelentős része kimaradna :D ) Chloé, Simon, Torit hiába akartam utálni a tettei miatt, nem tudtam teljesen utálni az állapota miatt, de hát be kell vallanom, nekem az abszolút kedvencem Derek lett :) Okos, jó vág az agya, nem a legkedvesebb, de a tetteiből kicsit mintha mégis látszódna a törődés :) a baj itt a befejezéssel volt :D hogy lehet egy könyvet így befejezni :D sosem szerettem az ilyen befejezetlen végeket :D muszáj lesz folytatnom a sorozatot azt hiszem ^.^
Viktória Kapitány
Sokáig halogattam ezt a könyvet, hiszen hallottam róla hideget-meleget és feleslegesen nem akartam az időmet vesztegetni egy rossz olvasmányra. Ó, hát mekkora pozitív csalódásban volt részem! Az elején azt gondoltam, hogy kapok egy sima bentlakásos iskola sztorit, de egyáltalán nem így lett, hanem megborzongatott, izgalomban tartott, és szinte végig ezt mondta nekem: olvass még! Kérlek, olvass tovább! És én jó gyerekhez híven tovább faltam a lapokat, és tegnap éjjel fejeztem be. Egészen biztos, hogy még a jövő év elején kivégzem ezt az egész sorozatot, és örülök, hogy az év végére még sikerült szereznem egy új kedvencet.
cica
Nagyon jó volt. Komolyan. Kicsit összeesküvés elmélet van végig mind a három könyvben. De a képek amiket elképzelsz pár izgi jelenetnél nekem is újak voltak, pedig a kemény gyilkosos sztorikat is szeretem. Nem durván ijesztő, de az biztos, hogy nem nyálas és jó a háttértörténet. Szurkolunk a csúnya fiúnak aki szép lesz mert belülről az :) Hajrá csajok be kell vállalni.
Mutasd az összes véleményt

Események

H K Sz Cs P Sz V
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
ChatBot