The Raven Boys - A Hollófiúk - PUHATÁBLA

Nem látó csak két okból pillanthat meg egy szellemet Szent Márk éjszakáján. Vagy te vagy a lény igaz szereleme ... vagy te ölted meg őt. Blue Sargent minden évben ott áll látó anyja mellett, amikor a halálra várók elsétálnak előttük. Blue sosem látja őket: ebben az évben viszont egy fiú válik ki a sötétből, és megszólítja őt. A fiú, Gansey, az... bővebben
Utolsó ismert ár:
3 324 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
1 értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Bársony Melinda
Lehet ha tovább olvasnám(márpedig nem megy), akkor beindulna, de jelenleg félre raktam mert egyáltalán nem fogott meg. A nevek idegesítenek, a cselekmény nem bontakozik ki. Már annyi fejezetet elolvastam, de a fiú és a lány még mindig nem találkoztak. Majd folytatom ha nem lesz mit olvasnom. Pedig a Borzongás az egyik kedvenc könyvem, azt hittem ez is jó lesz, persze nem azt mondom, hogy másnak nem fog tetszeni.
Persics Anna
Mikor elkezdtem nem voltam biztos abban, hogy ez a könyv meg tud majd fogni... DE TÉVEDTEM! Csak egyszerűen meg kellett várni, hogy beinduljon :) Sok benne a "megmagyarázatlan" esemény. És maga a szerkezete a könyvnek is különleges, mert fejezetenként változik a leíró szemszög, ami az elején kicsit fura volt. Egyszóval, aki valami újat szeretne megtapasztani annak csak ajánlani tudom!
Fanni
Annyira jó! Nagyon remélem, hogy lesz második rész, és azt is, hogy hamarosan! Nagyon birizgálja a csőrömet, hogy egyik fiúval sem bontakozott ki rendesen a szerelme...

Események

H K Sz Cs P Sz V
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
ChatBot