Szívtől szívig

Mindennek ára van. Tied lehet életed szerelme, de csak néhány évig. Tied lehet a világ legtökéletesebb családja, de aztán rájössz, hogy illúzió. Életben tarthatod a lányod, de csak úgy, ha befogadja annak az embernek a szívét, akit a világon a legjobban gyűlölsz.
Olvasói értékelések
Nincs értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Fejes Márta
Ez volt az első könyv, amit Jodi Picoulttól olvastam. Nagyon tetszett, "faltam" az oldalakat. Izgalmas és merész, megható, elgondolkodtató. Miután elolvastam, éreztem, hogy nem állok meg ennél a könyvénél, és keresni fogom az írónő többi könyvét. Így is lett, mert újabb két könyvét vettem meg, olvastam el, és hatott rám hasonlóan, mint ez a könyv. Ajánlom a könyveit, mert nagyon jók!
Olvasó
Remek könyv. Tetszik a történet, a stílus, a kérdések, amiket boncolgat az írónő. Elgondolkodtató, letehetetlen. Jodi Picoultben most sem csalódtam, nem hiába Amerika egyik legolvasottabb írónője. Csak ajánlani tudom ezt a könyvét is, és az összes többit is!
Chilla
A leírás alapján én totálisan másra számítottam. Kicsit csalódtam benne, mivel tele van olyan részletekkel, amely a Halálsoron c. könyvből/filmből vette volna az írónő és nagyon kiszámítható volt számomra. Ez nem azt jelent, hogy szívtelen vagyok, mert persze megrázó is volt egyben, de nem hiszem, hogy mégegyszer elolvasnám.
Vivien
NEkem is tetszik és olvastam az összes könyvét de nem derült ki Shay akkor most ki is volt valójában....:S Meg a vége szerintem nem a legjobb:S
zagiii
Nagyon kiforrott kritikusi érzéke van Picoult-nak. Szeretem a könyveit, de a Szívtől szívigben talán Maggie alakja volt az egyetlen, akiről átfogó és reális képet kaptam. Shay személyisége zavaros, a történet néhol kicsapongó, Claire és June múltjáról túl keveset tudunk meg. Az emberek hitének megkérdőjelezése szép téma és tökéletesen ki lett dolgozva, le a kalappal. Annak azonban, aki először vesz a kezébe Picoult-ot, nem ajánlom. Olvassa el inkább A nővérem húgát.
Ácsné Tavaszi Edina
Nagyon szuper könyvei vannak az írónönek. Összes könyve letehetetlen és elgondolkodtató.Mindenkinek ajánlom!!!!
Anita
Ezt az egy könyvét olvastam, de ezek után biztosan el fogom olvasni a többit is. Csak csatlakozni tudok az elöttem állókhoz: igalmas, elgondolkodtató, letehetetlen könyv.
csokisalma
Jodi Picoult eddigi összes könyvét olvastam, utolsóként épp ezt. Még mindig a hatása alatt vagyok.
Balla Nóra
Nagyon tetszett.A Tizenkilenc perc nagyon magasra tette a mércét, de nem csalódtam: élvezetes, elgondolkodtató könyv az élet dolgairól.Imádtam.
Mutasd az összes véleménytEsemények

H K Sz Cs P Sz V
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
1
2
3