Szerencsés Dániel

Szike

metropolis media group  | 2023  | MAGYAR nyelvű

Van benned elég bátorság, hogy igazán mélyen beleláss egy férfi elméjébe? Akarod tudni, valójában mire gondol, amikor rád ír a randiappon?

Mindenkinek megvan a helye a táplálékláncban, a társkereső oldalak világában is. A keresés célja azonban merőben különböző. A regény főhőse a valódi szépséget keresi minden nőben, de csak a részeket találja. A részekből ő maga, sajátos módon, próbálja összerakni az egészet. A tökéletes szépség rabjaként, őrjítő keresésében boncmesterként hatol a női test belsejébe, hogy megélhesse a vágyott csodát. De vajon a megszerzett ,,kincsek" segíthetnek megszabadulni az elméjét uraló gyermekkori trauma fogságából?
Szerencsés Dániel pszichothrillere, a Szike utazás a lélek mélyére, olyan olvasóknak, akik elég bátrak ehhez.

A könyvben megelevenedik a partnerkereső oldalak világa, a szélsőségesebbek is, megannyi, kétségbeesetten egymást ,,kergető" nő és férfi, újabb és újabb maszkokat felvéve, egy széttört tükör szilánkjain taposva, valami ,,valódit" áhítva. Testben a lelket, az anatómiában a szépséget, a részekben az egészet. Ebben a nagy táncban azonban nem csupán férfi és nő, hanem nyomozó és gyilkos is őrült párharcot vív. És a bárányok nem mindig hallgatnak...
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Árinformációk
Online ár: 2 990 Ft

A termék megvásárlásával

299 pontot szerezhet


Azonnal letölthető

Kiadó metropolis media group
Kiadás éve2023
NyelvMAGYAR
Belelapozás epub mobi
Formátum EPUB MOBI
Árukód2777586 / 8152116

Elérhető még:

Könyv

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Online ár: 2 990 Ft

A termék megvásárlásával

299 pontot szerezhet


Azonnal letölthető

Kertész Edina: A fotográfuslányKertész Edina: A fotográfuslány