Állati egypercesek 2. - Tanulságos történetek Dr. Sütő András tollából

"Hirtelen egy hatalmas macska ugrott elő a semmiből, nekem esett, és teljes dühét beleadva megharapta a jobb kezemet, majd amilyen gyorsan megjelent, olyan gyorsan el is tünt. Mi volt ez? Honnan jött, hogy egyáltalán nem vettem észre, amikor beléptem a szobába? Körülnézve megpillantottam egy régimódi széket, amin egy bézs színű varrt huzat volt, a... bővebben
Utolsó ismert ár:
2 181 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
Nincs értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Lányi Pálné
Először az írótól, Sütő Andrástól szerettem volna venni egy könyvet, és amikor megkérdeztem az eladót, hogy jelent-e meg tőle valami, meglepetésemre igennel válaszolt. Bár az elején rögtön rájöttem, hogy ez a Sütő András nem a Sütő András, ennek ellenére belelapoztam, és beleolvastam a könyvbe, és nem tudtam letenni. Nagyon jó a stílusa, pörögnek a szavak, a kifejezések, színes, élvezetes, ízes a nyelvhasználata. Nem tudom, hogy a doktor úr rokona-e az írónak, vagy csak névrokonok, mindenesetre a stílusa egyedi: egyszerre könnyed, szórakoztató de komoly, és elgondolkodtató is. Tetszett még egyes történetek végén a amikor hirtelen ér véget a mondat, minden magyarázat nélkül. Gondolom az volt a célja, hogy elgondolkoztasson. Sikerült!Mindenkinek ajánlom sok szeretettel, és örülök, hogy találtam még egy Sütő András írót.
Balogh Katalin
Névnapomra kaptam meg ezt a könyvet előre. Nagyon kedves, és valóban tanulságos is. Ajánlom mindenkinek, aki szereti az állatokat, és egy kis bepillantást szeretne az állatorvosok életébe. Várom a folytatást!
Kocsis Ilona
Nagyon kedves karácsonyi ajándék. Én a fiamnak vettem meg, aki szintén állatorvos szeretne lenni. Ebből a könyvből sokat tanulhat, de szórakozásnak sem utolsó.
Mutasd az összes véleménytEsemények

H K Sz Cs P Sz V
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
ChatBot