Mérgező szülők

Kik azok a mérgező szülők? Esetleg Ön is áldozatuk volt, vagy netán ma is az? Magánéleti kapcsolatai renre kudarcot vallanak? Fél az intimitástól, vagy éppenséggel annyira ragaszkodik a partneréhez, hogy mindent elnéz neki?Ezekre, és még számos hasonló kérdésre kap választ ebben a világos közérthető könyvben, amely helyenként megdöbbentő példákkal... bővebben

Jelenleg nem rendelhető


Olvasói értékelések
Nincs értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Melinda
Ajánlom mindenkinek, nagyon jó, tanulságos. Nekem rengeteget segít.
Szegedi Erika
Nagyon hasznos könyv. Mindenkinek ajánlom, aki megakarja oldani az életében felmerülő problémákat. Jól megírt és összeszedett könyv. Nem tudtam letenni. Kötelező olvasmánnyá tenném és iskolában tanítanám, hogy a következő generáció már ne kövesse el azokat a hibákat, amelyeket az elődeink. ALAP KÖNYV!!!
Kaszás Helga
Kötelező szülőknek és gyerekeknek.
Ningirszu
Lebilincselő, nagyon jól megszerkesztett és hihetetlen információkat tartalmazó könyv. Minden elismerésem és köszönetem a szerzőnek! Egyszerre segít rávezetni a viselkedési problémáinkra - mit éltünk/élhettünk át gyerekként és arra hol rontotta / ronthatja el az ember szülőként. A könyv döbbentett rá, hogy milyen komoly felelősség gyereket nevelni úgy ha maga a szülő is függ a saját szüleitől akár élnek, akár meghaltak. ALAP MŰ MINDENKINEK, hogy végre mindenki önmaga lehessen és ne követhesse el a szülei/más szülők hibáit és ne tegye tönkre a saját gyereke életét. Mindenkinek ajánlani tudom, és aki elég bátor arra, hogy őszintén szembe merjen nézni önmagával, az adja oda a gyerekének is, olvassa el ő is, hogy elmondhassa/ el merje mondani időben - és nem frusztrált felnőttként döbbenjen rá- neki mi a problémája, így talán még időben eltűnhet az a gerenda a szülői szemekből.
Pálma
A legjobb és leghasznosabb könyv ebben a témában. Ahogy már többen is írták, néha nagyon nehéz olvasni, mert felkavarja azt, akit érint ez a probléma. De nagyon megéri.
Viki
Régebben kölcsön kaptam ezt a könyvet de nem tudtam kiolvasni.Na nem azért mert rossz...Talán egyszer elég erös leszek hozzá.
Yuri
Most bukkantam rá erre a könyvre és el akarom olvasni. Arra viszont kíváncsi lennék, hogy a kiskorú testvéreimnek is érdemes-e a kezébe adnom, vagy várjak vele, amíg érettebbek lesznek?
Jotunder
Igen, hatlamas segítség, iránytű és útjelző, segít felállni és kiállni magadért akkor is amikor azt tanultad, hagyd hogy bármit megtegyenek veled. Ha nem olvastam volna, már máshol lennék, sokkal több fájdalmat okozva másoknak. Emberséges, megértő, és felemel, hogy tudd ugyanannyi jogod van élni, jól élni, mint azoknak a szerencséseknek, akik nem éltek át ilyesmiket, ugyanolyan szerethető vagy mint bárki, akik igazán szerető szülők neveltek fel.- Ha elolvasod, és végigcsinálod, az életed végre élet lesz, nem szenvedés, de nehéz, nagyon. Köszönöm a barátnőmnek, hogy kezembe adta.
rozsakatica
jómagam olyan helyzetben vagyok, hogy a könyv sajnos minden egyes témája mélyen érint.. nekem nagyon sokat segít, abban is, hogy én jó szülő legyek, és ne kövessek el olyan hibákat, hogy a gyerekeimnek el kelljen olvasni...
Kriszta
Egy tizes listán a maximális 10 pontot adnám erre a könyvre. Hihetetlen, hogy mennyit tud segíteni egy olyan embernek, aki mérgező szülők gyermekeként nőtt fel. Nagyon jó könyv, ajánlom figyelmébe mindenkinek.
Velemeny
Nagyon szép könyv. És nehéz. Jó ijesztő a címe, de éppen ellenkezőleg, nagyon pozitív, és én úgy éreztem, hogy inkább abban akar segíteni, hogy hogyan fogadjuk el őket olyannak, amilyenek. S lehetőleg hogyan tudjuk olyannak szeretni őket. Ha lehetséges. Nekem sokkal többet ért, mint sok pszichoterápiás ülés. Jó irányt ad, és szépen, emberien, elfogadással. Hasonlított ebben a családállításos élményekhez.
Maros Melinda
Nagyon tetszett. Ajánlom olyanoknak, akik érzik, hogy az életük nem alakul úgy, ahogy kellene és valahol mélyen érzik, hogy ebben talán a szüleik is szerepet játszanak. Sokat segíthet nekik a könyv.
Bujna Péter
Ha lehetne, az ötös skálán is hatost kapna :) Nagyon jó könyv, de nagyon nehéz végigolvasni annak, akit egy kicsit is érint a téma. Én ennek ellenére azt mondom, hogy aki elolvassa, örökre megmarad benne és sokat segíthet!
Mutasd az összes véleményt


Események

H K Sz Cs P Sz V
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
1