Sophie Kinsella

A Boltkóros babát vár

kelly kiadó kft.  | 2010  | MAGYAR nyelvű  | PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT  |  362 oldal

Becky mérhetetlenül boldog! London legújabb, legpuccosabb divatáruházában dolgozik, férjével Luke-kal álmaik házát keresgélik talán a titkon áhított, faltól falig érő, cipők tárolására hivatott gardróbra is futja. S ha ez még nem lenne elég a boldogsághoz: ráadásul babát is várnak! Tulajdonképpen madarat lehetne fogatni vele pláne, mióta kitapasztalta, hogy egy kis shoppingolás kiváló ellenszere a reggeli rosszulléteknek. Elvégre nem tétlenkedhet holmi émelygés miatt, mindennek tökéletesnek kell lennie, mire a kicsi megszületik! A belsőépítész tervezte babaszobától kezdve a legújabb trendet követő babakocsin át, egészen a legjobb szakember hírében álló szülésznőig. De amikor kiderül, hogy a híres-neves orvos történetesen Becky férjének okos, szexis exbarátnője, Becky tökéletesnek tűnő világa elkezd darabjaira töredezni. Nem elég, hogy az anyaságra való készülődés kihívások elé állítja, hogy mostantól kettő helyett is kell vásárolnia, még a férjéért is közelharcot kell vívnia a legjobb szülésznővel.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Utolsó ismert ár:
2 831 Ft

A termék megvásárlásával

283 pontot szerezhetSzemélyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó kelly kiadó kft.
Kiadás éve2010
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:362
BorítóPUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
Súly390 gr
FordítóBéresi Csilla
ISBN9789639943506
Árukód2208682 / 1064773

Vásárlói értékelések, vélemények

Sziszi
2012. 03. 08.

Sajnos nagyot csalódtam a könyvben, számomra nem volt olyan mulatságos mint amilyennek ígérték, sőt inkább idegesített a főhős ostobasága. Semmi érdekes nincs a történetben, pár oldalt el sem olvastam benne annyira érdektelen volt.

Horváth Klaudia
2013. 08. 22.

A sorozat eddigi legjobb könyve :) Tetszettek Becky őrültségei, a magánnyomozás és Danny által tervezett poló, nah meg persze az amikor Venetia meglátta :) Sajnáltam Becky-t a ház miatt, meg Venetia miatt is. Örültem, hogy a végére minden elrendeződött és boldogok voltak.


Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Utolsó ismert ár:
2 831 Ft

A termék megvásárlásával

283 pontot szerezhetSzemélyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Kertész Edina: A fotográfuslányKertész Edina: A fotográfuslány