Sólyomi Dávid

Egy ironman vallomásai

bioenergetic kiadó kft.  | 2019  | MAGYAR nyelvű  | PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT  |  240 oldal

"Nem vagyok elég jó",
és emiatt "nem fognak szeretni".

Éreztél már ilyet? Ez a két félelem mindenkiben jelen van, csak az a kérdés, mihez kezdesz velük! Hagyod, hogy tartósan lehúzzanak, vagy felhasználod őket a korlátaid megsemmisítéséhez? Víziszonyos, önbizalom-hiányos fiúból úgy váltam ironmanné, hogy a második utat választottam, és B terv nélkül vágtam bele az eszement kalandba, amin keresztül felszabadíthattam magam.

Minden lehetetlennek tűnő küldetés magában rejti a legmélyebb önismeret, ezáltal egy teljesen új életminőség elérésének esélyét. Az ironman csupán egy cím, melynek kiérdemléséhez egy 226 km-es távú triatlonversenyt kell szintidőn belül teljesíteni. Aki azonban a felkészülés fizikai oldala mellett ahhoz is elég erős, hogy belenézzen a kíméletlenül őszinte tükörbe, amit egy ilyen utazás elé tár, annak örökre megváltozik az élete. Legyél akár sportoló, akár tudatos életre törekvő olvasó, az itt megosztott történettől és a felvetett kérdésektől nagyon sokat kaphatsz.

"A vidámpark hullámvasútja egy sík vonatozás ahhoz képest, amiken a hosszú távú triatlonban eltöltött eddigi éveim alatt keresztülmentem. A Dávid által leírt önismereti utazás sok pontján én is átestem. Legyél bajnok vagy csak egy egyszerű teljesítő, biztos, hogy az ironman örökre megváltoztatja az életed. Ajánlom a könyvet azoknak, akik ezt az utazást nem a szakmai, hanem inkább az emberi oldaláról szeretnék jobban megismerni."

Flander Márton, tizenkilencszeres ironman-teljesítő, többszörös hosszútávú magyar bajnok


"Kíméletlenül őszinte önismereti utazás. Látszólag sportkönyv. Valójában a személyes fejlődés legfontosabb eszközeit osztja meg. Mi egy szuszra olvastuk végig."

Vietorisz Szilvia és Szalay Ádám személyiségfejlesztők


"Meglepett és megfogott, hogy ez a könyv nem áll meg a siker megcélzásánál és elérésénél. Aki kapcsolódik a leírtakhoz, garantáltan sokat gondolkodhat, tanulhat az itt bemutatott nagyon gazdag és változatos úton. Ajánlom a könyvet mindazoknak, akik inspirációt, lendületet szeretnének meríteni az életútjuk jelen pontján."

Dr. Smohai Máté, sportpszichológus
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Eredeti ár: 3 990 Ft
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 3 790 Ft

A termék megvásárlásával

379 pontot szerezhetSzemélyes átvétel 2-5 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 2-5 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó bioenergetic kiadó kft.
Kiadás éve2019
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:240
BorítóPUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
Súly290 gr
ISBN9789632914039
Árukód2726891 / 1184530

Vásárlói értékelések, vélemények

(11 vélemény)
Oszlánszky Rita
2019. 09. 26.

Az ember azt hinné, ez csak egy amolyan átlagos könyv, amelyben száraz tényekről és adatokról olvashatunk az ironman versenyre való felkészülésről. A sorokat bújva azonban sokkal többet kapunk: Dávid hosszú és nehéz útja rádöbbent minket arra, hogy igenis bármi lehetséges! Le tudjuk győzni önmagunkat, mert megvan bennünk a kellő intelligencia ahhoz, hogy felismerjük a megoldáshoz vezető utat, amelyen elszántan és kitartóan haladva biztosan elérjük kitűzött céljainkat.Elgondolkodtató a kérdés, vajon mi motivál egy embert arra, hogy szinte kifacsarva a testét, hosszú időn keresztül trenírozza magát arra testileg és lelkileg egyaránt, hogy aztán egy igazán kemény napot küzdjön végig, erőtartalékai határát súrolva. Ugye számunkra is ismerősen cseng a "nem vagyok elég jó, és emiatt nem fognak szeretni" kijelentés? Ez azonban tévhit, hiszen ezt csak mi gondoljuk magunkról. Ez a félelem sajnos a legtöbbünkben benne van, azt viszont nem tudjuk, hogyan oldhatnánk fel. Mi lehet a felszabadulásunk kulcsa?Talán bele sem gondolunk igazán, hogy ha valamely nagyobb küldetés vagy cél megvalósítását elhatározzuk magunkban, a teljesítéséhez valószínűleg egy olyan mély önismereti szintre kell eljutnunk, ami amellett, hogy fájdalmas állomásokkal tarkított, elvezethet egy teljesen új és jobb életminőség eléréséhez.Kellemes meglepetéssel tapasztaltam, hogy ez a könyv többek között a személyes fejlődéshez szükséges eszközöket ismerteti meg velünk. Külön kiemelt részekben kapunk bölcs és megszívlelendő gondolatokat az életvezetéssel kapcsolatban is. Számomra az is nagy öröm volt, hogy ez a mű olvasmányos, és helyesírási hibáktól mentes. :0) Igazán sokat tanultam belőle, mindenkinek csak ajánlani tudom!

Juhász-Ollerényi Tamás
2023. 10. 29.

Egy túlértékelt könyv . Gondoltam én is egy vagyok az ő általa lefestett átlagembernek akitől azt vártam hogy átadja a valós életet . Igen valóban kemény amit l


Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Eredeti ár: 3 990 Ft
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 3 790 Ft

A termék megvásárlásával

379 pontot szerezhetSzemélyes átvétel 2-5 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 2-5 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Tesz-vesz aloldalTesz-vesz aloldal