Shiver - Borzongás - Puhatáblás

Grace nem tud élni egy sárga szemű farkas borzongató közelsége nélkül. Sam két életet él: a nyárban és a télben... Aztán Grace találkozik egy sárga szemű fiúval, aki olyan ismerős, hogy eláll a lélegzete. Az ő farkasa! Csak ő lehet. De a tél itt van a nyakukon... Hagyd, hogy Maggie elbűvöljön a meséjével! Szeretni fogod.
Utolsó ismert ár:
3 134 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
A véleményeket és az értékeléseket nem ellenőrizzük.
Nincs értékelés
Kérjük, lépjen be az értékeléshez!
Olvasói értékelések
Fábrik Bella
Nem egy pörgős olvasmány, viszont engem teljesen magával ragadott! Hideg őszi estéken egy ilyen szép szerelmi történet teljesen megmelengetett és visszarántott az olvasási válságomból is. :) Nagyon megszerettem a karaktereket, tetszett, hogy Sam és Grace gondolataiba is bele lehetett látni. Engem teljesen elvarázsolt! Nagyon tetszik az írónő stílusa! Nem gondoltam volna, de be kell szereznem a folytatást is, hogy tovább olvassam ezt a lelkemnek oly jól eső csodás kis történetet :)
Hornyák Csilla
Imádtam! Alig bírtam letenni! Elvarázsolt ez a könyv és türelmetlenül vártam a folytatást! Egy hihetetlenül jól kitalált történettel ismerkedhetsz meg, ne habozz, olvasd el! :)
Anna
Fantasztikus fantasy könyv. Az első vérfarkasos könyv, amit olvastam, és azóta szeretem ezeket a könyveket. Kár, hogy csak három része van.
Mutasd az összes véleménytEsemények

H K Sz Cs P Sz V
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
ChatBot