Sheena Iyengar

Nagy ötlet - Hogyan alkossunk új dolgokat

hvg könyvek  | 2024  | MAGYAR nyelvű  | KEMÉNYTÁBLA, VÉDŐBORÍTÓ  |  334 oldal

Sokan gondolják úgy, hogy a kreativitásra születni kell. Sheena Iyengar, a világ egyik legelismertebb döntéshozatali szakértője azonban bebizonyítja, hogy ez egy tanulható, fejleszthető és legfőképpen modellezhető képesség.

Iyengar az üzleti életből és a művészvilágból vett izgalmas példákra, zseniális gondolkodók alkotási folyamatának bemutatására, neurológiai kutatásokra és személyes, valamint szakmai tapasztalataira alapozva alkotta meg a hatlépéses Gondolkodj nagyban-módszert. E modell segítségével beazonosíthatjuk a legégetőbb problémákat és a világban már létező megoldások egyedi kombinálásával vadonatúj, innovatív megoldásokat találhatunk rájuk, illetve megtanulhatjuk azt is, milyen módon választhatjuk ki a leghatékonyabbakat és tesztelhetjük azokat a célközönségünkön. Könyve útmutató a kreatív gondolkodáshoz, amelynek lépéseit követve bárki képessé válhat forradalmi ötletek létrehozására.


"Az innováció mindig is minden emberi tevékenységben jelen volt - a Nagy ötletből pedig mindent megtudhatunk róla, amit tudnunk kellLi Kaj-fu, Sinovation Ventures vezérigazgatója, a HVG Könyvek gondozásában megjelent Mesterséges intelligencia 2041című könyv társszerzője"Iyengar, különleges modelljével, bármelyikünkből képes innovátort faragni."

Michael Bloomberg, a Bloomberg L.P. alapítója és többségi tulajdonosa, New York egykori polgármestere, filantróp, író"Egyszerűen briliáns, végre egy módszer, amely elvezet minket az új találmányok világába és azon túl is."

Indra Nooyi, a PepsiCo korábbi vezérigazgatója és elnöke"Iyengar több mint egy évtizedes kutatásainak, megfigyeléseinek segítségével a Nagy ötletben minket is megtanít a magas színvonalú alkotások létrehozásának művészetére.

The Wall Street Journal


Sheena Iyengar az innováció, a kreativitás és a vezetéselmélet kiemelkedő kutatója. A Columbia Egyetem Üzleti Iskolájának tanára. A HVG Könyvek gondozásában megjelent A választás művészete című The New York Times-bestseller könyv szerzője. A választás folyamatáról szóló TED-előadásait több mint hétmillióan nézték meg.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Eredeti ár: 5 500 Ft
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 5 225 Ft

A termék megvásárlásával

522 pontot szerezhetSzemélyes átvétel 2-5 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 2-5 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó hvg könyvek
Kiadás éve2024
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:334
BorítóKEMÉNYTÁBLA, VÉDŐBORÍTÓ
Súly556 gr
ISBN9789635654895
Árukód2781969 / 1224379

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Eredeti ár: 5 500 Ft
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 5 225 Ft

A termék megvásárlásával

522 pontot szerezhetSzemélyes átvétel 2-5 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 2-5 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Tesz-vesz aloldalTesz-vesz aloldal