Rudolf Steiner

Az asztrológiáról - Az ember és az Univerzum

hermit könyvkiadó bt.  | 2017  | MAGYAR nyelvű  | PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT  |  80 oldal

Rudolf Steiner (Murakirály, 1861. február 27. - Dornach, 1925. március 30.), osztrák filozófus, a Waldorf-pedagógiai módszer megteremtője, író, a spirituális mozgalom, az antropozófia megalkotója.
A steineri tanítás meghatározó a XXI. század embere számára is, hiszen számtalan területen előre vetítette az emberiség lehetőségeit, legyen az művészet, oktatás, mezőgazdaság, spirituális összefüggések, stb. Jelen kis tanulmánya, mely tükrözi asztrológiai látásmódját, azaz az ember és az univerzum között állandó kapcsolat áll fenn. Minden tükröződik az emberben, ami az univerzumban megjelenik. De ezt a tézist számtalan helyen elmondta, leírta, pl. az ember és csillagai, az ember kozmikus erői, a beavatásról és egyéb előadásában.
Jelen előadása, mely ,,A prófétaság értelme" ezt a világlátást tükrözi. A kötet első nagyobb lélegzetű írását az eredeti német kiadásból vette át a kiadó. Itt a Steiner életmű méltatása, rövid bemutatása olvasható, ami az első 29 oldalt teszi ki. Egyébként a kiadó itt elemzi Rudolf Steiner asztrológiai látásmódját és több helyen idéz Tőle a témában elhangzott előadásaiból. A könyv második része: A prófétaság értelme viszont Steiner teljes előadásának a gyorsírással rögzített változata (de erre az előszóban hivatkoznak, hogy Steinernek kb. 250 kötetnyi olyan gyorsírással lejegyzett előadása van, amit különböző kiadók megjelentettek úgy, hogy azt sem Steiner, sem az Antropozófiai Társaság nem nézte át.
Az elmúlt, közel 100 év során Rudolf Steiner előadásaiból számtalan különálló kötet megjelent, és jelenleg is több német nyelvterületen működő kiadó is sorra ad ki előadás anyagokat a megmaradt vagy gyorsírással lejegyzett hagyaték alapján.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Utolsó ismert ár:
1 520 Ft

A termék megvásárlásával

152 pontot szerezhetSzemélyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó hermit könyvkiadó bt.
Kiadás éve2017
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:80
BorítóPUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
Súly88 gr
ISBN9786155342684
Árukód2702061 / 1167944

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Utolsó ismert ár:
1 520 Ft

A termék megvásárlásával

152 pontot szerezhetSzemélyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

A bél-agy kapcsolatA bél-agy kapcsolat