Roger Williams

London - TOP10 - Térkép melléklettel

lingea kft.  | 2023  | MAGYAR nyelvű  | FÜLES, KARTONÁLT  |  192 oldal

Útikalauzunk remek tippekkel szolgál, London legjavát kínálja minden szempontból. Kiadványunk bemutatja a legérdekesebb műemlékeket, múzeumokat, híres személyiségeket, parkokat, éttermeket, boltokat, gyermekprogramokat... Az adott kategória tíz legjobbját emeli ki. Nagy segítségükre lesz áttekinthetősége, kompakt formátuma és az összehajtható térkép miatt is.

Megismerhetjük London kínálatának legjobbjait - a menő Hoxtontől a kifinomult St James's-ig. A tippek segítségével megtudhatjuk többek közt, milyen ingyenes programok látogathatók, és hogyan kerülhetjük el a tömeget. A 13 útleírást követve pedig gyorsan bejárhatjuk a látnivalók egy-egy csoportját. Mindezt hangulatos fotókkal és részletes térképekkel teletűzdelve meg is kapjuk a tökéletes zsebméretű útikönyvet. Jó szórakozást kívánunk a könyvhöz és Londonhoz.

Mivel az emberek többsége a kirándulás alatt szórakozni is szeretne, a könyv ehhez is megpróbál tippeket adni - parkok és kertek, remek éttermek, csendes helyek, élő zenés szórakozási lehetőségek. Útikalauzunk mindenből a 10 LEG-et ajánlja, legyen nevezetességekről, múzeumokról, fesztiválokról, híres személyiségekről, gyermekprogramokról, népszerű éttermekről és pubokról, boltokról vagy piacokról. Minden fejezet 10, fotóval ellátott inspiráló tippet tartalmaz, ezek mindegyike megtalálható a térképen is. A TOP 10 lista sorrendje nem jelez sem minőségi, sem népszerűségi osztályozást. A lista 10 eleme körülbelül azonos színvonalú.

Minden fejezetben TOP10 műemléket és élményt ajánlunk. Bizonyára értékelik majd az egyes kerületek térképeit is. Az útikalauz végén praktikus tanácsokat találnak (érkezés, utazás, szállás), valamint áttekinthetik a legfontosabb angol szavakat és kifejezéseket.

A TOP10 útikalauz zsebmérete ellenére magába foglalja a legfontosabb tudnivalókat, hasznos tippekkel és London részletes térképével is szolgál. Segítségével megtervezhetik a kirándulás programját érdeklődési kör, hangulat vagy épp a költségvetés alapján. Reméljük, útikalauzunk hasznos útitársukká válik.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Eredeti ár: 4 990 Ft
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 4 740 Ft

A termék megvásárlásával

474 pontot szerezhetSzemélyes átvétel 2-5 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 2-5 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó lingea kft.
Kiadás éve2023
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:192
BorítóFÜLES, KARTONÁLT
Súly230 gr
IllusztrációSZÍNES KÉPEKKEL
FordítóZiaja Balázs
ISBN9789635051144
Árukód2771377 / 1216715

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Eredeti ár: 4 990 Ft
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 4 740 Ft

A termék megvásárlásával

474 pontot szerezhetSzemélyes átvétel 2-5 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 2-5 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Dr. Peter Vajkoczy: Élet és halál küszöbénDr. Peter Vajkoczy: Élet és halál küszöbén