Richard Morgan

Az acél emléke

agave könyvek kiadó kft.  | 2015  | MAGYAR nyelvű  | PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT  |  384 oldal

Sötét úr közeleg. E jövendölés hajtja Ringil Eskiathot a barátainak csak Gilt , a kiégett zsoldost és egykori háborús hőst, akinek nyelvénél csak a kardja élesebb.
Gil már rég elhidegült nemesi családjától, ám mégis elfogadja anyja megbízását, hogy előkerítse rabszolgasorba jutott unokahúgát, azonban hamarosan kiderül, hogy egyetlen fiatal lány életénél sokkal több forog kockán. A világ baljós erők céltáblájává vált: egyesek az aldrainok, egy sokak által rettegett kegyetlen, mégis gyönyörű démonok visszatéréséről suttognak. Immár csupán Gil és két régi bajtársa állhatja útját a jövendölésnek, amely ha beteljesedik, az egész világ vérbe borul viszont, ha e világ hősei ilyenek, akkor az ellenszer könnyen lehet, hogy rosszabb, mint a kór maga.
Az acél emléke hamisítatlan sötét fantasy: a világa véres és elkeseredett, a hősei pedig szarkazmustól fűtött kétes alakok. Richard Morgan korábban sci-fi íróként alkotott és több rangos díjat is nyert (a legismertebb regénye a Valós halál), e művével a 2000-es évek végén váltott műfajt, és hangos kritikai sikert aratott.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Utolsó ismert ár:
3 401 Ft

A termék megvásárlásával

340 pontot szerezhetSzemélyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó agave könyvek kiadó kft.
Kiadás éve2015
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:384
BorítóPUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
Súly370 gr
FordítóBenkő Ferenc
ISBN9786155522871
Árukód2644024 / 1150845

Vásárlói értékelések, vélemények

(2 vélemény)
Fazekas Péter
2016. 02. 19.

Az első olvasásom Morgan-tól, de biztosan nem az utolsó: kemény, szókimondó írás, ötletes, eredeti karakterekkel, kellően véres, kegyetlen világgal. Minden fantasy-t kedvelő olvasónak melegen ajánlott! ;)


Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Utolsó ismert ár:
3 401 Ft

A termék megvásárlásával

340 pontot szerezhetSzemélyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Tesz-vesz aloldalTesz-vesz aloldal