Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekei

Egy családi tragédia után a tizenhat esztendős Jacob egy távoli, Wales partjai közelében lévő szigetre kerül, ahol felfedezi Vándorsólyom kisasszony különös gyermekek számára alapított otthonának omladozó romjait. Ahogy Jacob végigjárja az elhagyott hálótermeket és folyosókat, rájön, hogy az itt rejtegetett árvák többek voltak különösnél. Talán... bővebben
Utolsó ismert ár:
3 790 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
6 értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Hajdók Tamás
FERGETEGES! Én úgy szoktam könyvet vásárolni, hogy vagy bemegyek a boltba, és minél vastagabb, minél apró betűsebb legyen (lehetőleg fantasy), vagy pedig heteken át rendszeresen belebotlok a legváratlanabb helyeken (média, reklám, könyvajánló, stb.). Ennél a műnél ez utóbbi esett meg, és mint korábban, most sem csalódtam. Lebilincselő remekmű, és ahogy Riggs úr kombinálja a fényképeket a cselekménnyel... egészen színes lesz tőle a történet. Teljesen egyedi világ, eddig sehol sem látott ötletek, és a könyv szerkezete is lebilincselő. Szinte azonnal a szereplők között éreztem magam, és a koros fényképek csak még jobban magukhoz láncolják az olvasót. A következő könyv pedig pontosan ott folytatódik, ahol ennek vég lett, mintha csak egy filmes snitt lenne a két fejezet között. Nagyon tetszett, a folytatás is, csak azt "sajnálom", hogy a harmadik (s ki tudja még mennyi?) nincs még a polcomon. Csak ajánlani tudom mindenkinek!!!
Kardos Adél
Valóban különleges, bár másra számítottam, nem csalódtam. Nagyon tetszett kívül-belül, rendkívül igényes kiadvány. Felüdülést jelent az elolvasása, sajnos ritkán kerül az ember kezébe ilyen könyv, ami nem ezerszer lerágott csontot akar újraértelmezni.
Kiss Bernadett
Különleges,nem mindennapi könyv,amit a fotók benne még jobban erősítenek.Különleges gyermekekről egy különc könyv.Sok sajnálatos emberi viselkedésforma is megtalálható benne,amelyek abszolút hihetővé teszik a történetet.Várom a következő részt,illetve a filmet!!! Ötös!
Ligeti-Katona Viktória
Nagyon tetszett a könyv, az első laptól az utolsóig. A végével viszont egy kicsit én is elégedetlen vagyok, mert nyitva hagyta az író. Ezek szerint lesz folytatás? Ha igen akkor már alig várom. Egyébként pedig tényleg csak ajánlani tudom mindenkinek, mert nagyon-nagyon tetszett. Szeretem az ilyen témákat. Jó ötlet volt az írótól, hogy rakott bele régi fényképeket is, mert így még magával ragadóbb az egész mű. :)
Viktória
Csodálatos könyv, őszintén szólva, régen olvastam már ilyen jót, és nagyon örülök neki, hogy megvettem. :) A legelején még én se hittem ezekben a 'mesékben', amiket Portman nagypapa mondott az unokájának, aztán kezdett kikerekedni a történet, és egyszerűen letehetetlen volt. Nagyon hangulatos a régi képekkel. Egyedül a lezárással volt némi problémám, mert nem értem miért hagyta nyitva az író, remélem azért, mert egy következő részt szeretne csinálni. :) Mindenesetre, számomra egy élmény volt, és csak ajánlani tudom mindenkinek!
Kardos Adél
Rendkívül jó! Az, hogy kicsit szövevényes, nem baj, szívesen gondolkodtam rajta olvasás után is.
Veronika
smét egy csodálatos és egyben megindító alkotással bővülhet a misztikus könyveket kedvelők gyűjteménye. Ransom Riggs New York Times Bestseller listáján szereplő könyve 2011. november 8-án jelenik meg a hazai könyvesboltok polcain. Azt beszélik, hogy régen volt egy sziget, ahol különleges képességgel rendelkező gyerekek éltek együtt egy otthonban. Vándorsólyom kisasszony hátborzongatóan különös árvaházában minden gyerek valamilyen rendkívüli képességgel rendelkezett. Volt, aki a puszta kezében hordozta a tüzet, volt olyan, akinek a teste teljesen láthatatlan volt, ha nem viselt ruhát, és volt két nővér is, akik egy szót sem szóltak, mégis beszélgettek egymással. A tizenhat éves Jacobot egy szörnyű családi tragédia után küldik ugyanerre a titokzatos helyre, ahol hamarosan rájön, aki itt élhetett az sokkal több volt, mint különleges. Az is lehet, hogy ezek az árvák még mindig ott élnek az otthon roskadozó, sötét falai között. Rendelje meg Ön is megjelenése előtt ezt a lélegzetelállítóan izgalmas kötetet, 20%-os kedvezményes áron!
Kiss Nárcisz
magával ragadó, izgalmas, nehéz letenni
L.Luca
Nekem abszolút az egyik legnagyobb könyvélményem! A kétkedőknek üzenem: igen, ez egy sorozat lesz, azért van a vége nyitva hagyva. Minden részletében tetszett, nagyon egyedi az alapötlet, és jól is van kidolgozva! Nekem egyáltalán nem tűnt sem bonyolultnak, sem megmagyarázhatatlannak. Csak ajánlani tudom!
Catriona
Nekem kissé csalódást okozott. Nagyon jó stílusban van meg írva, és a képek nagyon érdekesek. De az amivel megmagyarázza a dolgokat egyszerűen furcsa és elképzelhetetlen, nagyon sok zavaró kérdést hagy maga után ami miatt elveszti a varázsát. Amúgy én úgy tudom (de nem vagyok benne teljesen biztos), hogy ez egy sorozat lesz és ezért nincs rendesen befejezve. Mind ennek ellenére nem bántam meg, hogy meg vettem.
Eper
Érdekes képi világ, és nem szokványos a történet se, mégis valamennyire csalódást okoz. Talán a túlzott reklámozás miatt. Tény, hogy a könyv olvasmányos, letehetetlen, mégis valahogy elmarad a csattanó a végén.
Dorcika
Lehet nem lennék csalódott ha nem kellett volna ekkora erőket megmozgatnom a beszerzéséhez, ugyanis a helyi könyvkereskedésből elkapkodták, ezért a legjobbra készültem fel. Az eleje érdekes, jó olvasmány, szépek és figyelemfelkeltők a régi képek. A történet egy abszolút megmagyarázhatatlan, túl bonyolított groteszk mesévé alakul, kurta és érthetelen befejezéssel. Inkább sci-fi olvasmányok kedvelőinek vagy tiniknek ajánlom. Komoly mélyreható mondanivalója nincs.....
KicsiLány
Lehetetlen letehetetlen könyv. :) Sodornak magukkal az események. Rettenetesen jó mű. :P Olvassátok! :)
xmelinda
Nekem nagyon tetszett! Csak ajánlani tudom! Nagyon izgalmas, és ahogy derülnek ki a egyre érdekesebb! Már nagyon várom a filmet, remélem lesz belőle! :)
Mutasd az összes véleményt


Események

H K Sz Cs P Sz V
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4