Raj

Egy halász nyomtalanul eltűnik Peru partjainál. Norvég olajkutató szakemberek furcsa organizmusokra bukkannak, amelyek több száz négyzetkilométernyi tengerfenéken élősködnek. Közben British Columbia partjainál a tengeri emlősök rejtélyes átalakuláson mennek keresztül. Úgy tűnik, hogy az események függetlenek egymástól, de Sigur Johanson, a különc... bővebben
Utolsó ismert ár:
4 740 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
Nincs értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Emoke Csutak
Hihetetlenül lebilincselő könyv, izgalmas történet megtűzdelve érdekes információkkal. Csillagos ötös!
orin
Nekem nagyon Michael Crichton-os a sztori,emlékeztet A gömb című könyvére.Sokszereplős de mégsem széteső történetvezetés.Egyedül a hosszával volt bajom,meg a könyv súlyával.Nem egy villamoson előveszem és olvasom könyv.Lehetett volna két kötetes és puha borítós.
Mokry Katalin
A RAJ hihetetlenül izgalmas, letehetetlen olvasmány! Amellett hogy szórakoztat, rengeteg új ismerettel lesz gazdagabb az olvasó. Akit érdekelnek Földünk "működésének" összefüggései, ne hagyja ki semmiképpen! Én Raj rajongó lettem és amikor megjelent a második magyarra fordított Schätzing regény, "Híradás egy ismeretlen univerzumból" címmel, elsőként vetettem bele magam Földünk és életünk kialakulástörténetének regényébe. Ismét nem csalódtam! M.K.
Debreczeni László
A legjobb könyv, amit az utóbbi időben olvastam, és különösen kiemelkedő a témájában! Azthiszem, ezt a témát még a klasszikus Sci-fi írók sem dolgozták fel, főleg nem ilyen alapos, tudományos módon! A könyvön érződik, nem egészen mese, a sokszállon futó cselekmények a valóságközzeliséget érzékeltetik! Megérdemelte a szép kiadást!
Sweet Harmony
Miért bűhődjek a szüleim vagy az őseim bűneiért? Hiába élek most teljesen Greenpeace-tudattal, ha már most a szakadék szélén áll a Föld egészsége. Ha azt nézzük, már a késő középkor is megtette a magáét, gondoljunk csak a szénnel-fával való fűtésre... Én kíváncsi vagyok a történet akár Hollywood-i végkifejletére is.
Stein Golda
Rémisztő, hogy mit teszünk a Földdel, ahol élünk, és nyilván tervezünkis élni még évezredekig. Kell, hogy legyenek olyan emberek - adott esetben írók - akik szembesítenek minket mindezzel. Csak egyet sajnálok. Nem mást, mint hogy ez is egy lesz majd Hollywood megmentjük-az-emberiséget filmjeinek... Én inkább arra szavaznék, hogy bűnhődjünk. Érdekesebb lenne a befejezés!
Mutasd az összes véleményt

Események

H K Sz Cs P Sz V
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2