Rácz Zsuzsa

Állítsátok meg Terézanyut!

terézanyu online kft  | 2013  | MAGYAR nyelvű  | CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS  |  256 oldal

"Marcsi azt állítja, hogy nem szabad megrémülnöm, ha egy pasi nem kéri meg a kezemet az első randin, hanem hosszan találkozgatni akar velem. Pirkóviki évek óta kitartóan állítja, hogy első randin soha nem szabad lefeküdni vele. Lujzi nem állít semmit, ő épp válik, mert érik bizonyos hatások. Cyberbarát, a felelős édesapa, gyárigazgató és guru azt állítja, legalább három hónapig meg kell tartóztatnom magam a komoly férfitól. Abban azonban mindannyian egyetértenek, hogy várnom kell, mert az Igazit azonnal fel fogom ismerni. Mégis MIRŐL? És meddig várjak? Hányat kell aludnom odáig, egyedül? Mi van, ha itt ragadok végleg a nyolckerület kisszobában macinaciban, szemüvegben, állás és pasi nélkül, harmincévesen? Miki, az öcsém és lakótársam csak röhög rajtam, ha siránkozom neki a konyhasztalnál sörök mellett, de hát könnyű neki, nincs még huszonöt, hosszú, szőke csaja van és menő állása." Közel másfél éves elszánt állás- és pasikeresés hiteles történetét tartod a kezedben. Szokásos péntek esti portyáin főhősnőnk, Kéki Kata hol Zöldmezőszárnya Királyfival, hol a gyönyörű Perzsa herceggel, hol Daviddel a Csokoládészeművel és még sok-sok más Micimacsóval fut össze. A fennmaradó időben biznisztündérnek öltözve már-már hivatásszerűen állásinterjúkra jár a Henteshez, a Hajóskapitányhoz, a Vajákos fejvadászhoz, és kis híján kiállítási tárgy is lesz belőle az emberi erőforrás-kiállításon. Mikor végre kommunikációra kezdi oktatni az országút királyait (kamionsofőröket), összefut egy igazi fatehénnel (a női féltékenység legújabbkori szimbólumával), aki a szappanoperák főgonoszait megszégyenítő találékonysággal tesz keresztbe neki, ahol csak tud... Ráadásul Katának ez még nem elég: Teréz anya módjára kényszeresen meg is akar menteni minden útjába kerülő, elsősorban férfit... Lehet rajta nevetni, és kicsit sírni is, és kölcsön lehet adni a Pasinak, aki Fontos. Persze ha meg Pasi vagy, meg lehet vele lepni a Nőt. Egy igazi történet, egy igazi lánytól, aki az Igazit keresi, mindig, mindenhol, mindenkiben. És meg is találja. (Mindenkiben.)
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Utolsó ismert ár:
2 840 Ft

A termék megvásárlásával

284 pontot szerezhetSzemélyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó terézanyu online kft
Kiadás éve2013
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:256
BorítóCÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS
Súly270 gr
ISBN9789638991102
Árukód2058366 / 1001458

Vásárlói értékelések, vélemények

(1 vélemény)
Vas Marci
2002. 06. 08.

Én már másodszor olvasom fiú létemre. Nemcsak frappáns és nevettető hanem értelme is van...

Elek Móni
2002. 06. 13.

Imádom, mert iszonyú jókat röhögtem, mert iszonyú jókat bőgtem és mert kimondja azt, amire gondoltam, de nem mertem volna elmondani senkinek, nemhogy leírni mindenkinek... Köszi Zsuzsi!!

Mátyás Sára
2002. 07. 02.

Nagyon élveztem az olvasást, én is azt éreztem, mint számos más ember: Azt mondja ki, ami minannyiunkban benne van, de nincs merszünk hozzá, hogy vállaljuk, és kimondjuk. Gratulálok Rácz Zsuzsának!

Kis Géza
2002. 07. 20.

Nem tetszett egy elavult stilusu könyv szerintem.

Virág Márton
2002. 07. 23.

Unalmas, nem tudtam végigolvasni.

Kis Zsuzsa
2002. 07. 25.

Nagyon jó könyv, a legjobb, amit mostanában olvastam. Csak bele akartam lapozni, de 2 nap alatt végeztem vele. Rengetegszer magamra ismertem. Ajánlom! Főleg nőknek! -17 éves lány

Csincsilla Grofnő :)
2002. 07. 25.

Úgy látom, a pasiknak nem tetszett :) Nekem nagyon :) OLvassátok el!

Kéki Kata
2002. 08. 03.

Olvassa el MIndenki !

Hollósi Eszter
2002. 08. 05.

A VILÁG LEGJOBB KÖNYVE!!!! Mindenkinek ajánlom, régen olvastam ilyen szuper könyvet! Figyelmeztetés: csak akkor szabad elkezdeni, ha van időnk kiolvasni, mert letenni nem lehet!!! Kötelezővé tenném a középiskolákban, sokat tanulhatunk belőle másokról és persze önmagunkról is... Üdvözlettel: Eszter

Pászti Ildikó
2002. 08. 06.

11 hónapos a fiam. A hosszú kilenc hónap alatt csak a várandósággal kapcsolatos könyveket bírtam olvasni, és ez azóta sem sokat változott.(Most a kisgyermekkorról nyálazom az újságokat, amiktől láncban dohányoznék legszivesebben.) Kezdtem kétségbe esni, hogy mi van velem. Próbálkoztam komoly könyvvel, aztán még komolyabbal, vastaggal, vékonnyal, a végén már mesés könyvvel, de a Harry Potternél tovább nem jutottam, abból is csak a 2. részig. És akkor Szabus a kezembeadta ezt. És elovastam. Tudok még olvasn, éljen! És, becsszó, nem is néztem, hogy hány oldal van még hátra. De honnan ismer ez a Rácz Zsuzsa engem meg a barátnőimet? A sikítófrász kerülget.

Or Solya
2002. 08. 13.

Szerintem éppenséggel nem vicces, de azért nagyon jó! A Bridget Jones párhuzam teljesen fölösleges: Kéki Kata tökéletesen különböző karakter, megáll a saját lábán. A könyvben a BJ-s poénokat erőltetettnek, nem odaillőnek éreztem. Kéki Kata normális adag önbizalommal rendelkező, okos, kimondottan jó nő!!! Az álláskereséskor felbukkanó is időnként újra megjelenő majdnem-főnökök kicsit túlterhelik a szereplőmennyiséget, nem növik karakterré magukat. Fentiektől eltekintve, nagyon jó elsőkönyv, várjuk a folytatást. Alapvető dolgokat mond ki napjaink munkavállalóinak életéről, nem tudok olyanról, aki ezt korábban megírta volna. Könnyű olvasmány nehéz témákról.

Levente Luca
2002. 08. 13.

Magamra ismertem! Rengeteget nevettem! Nem tudtam letenni! JOBB mint a B.J. naplója!!!!!

Petróczi Tini
2002. 08. 21.

Nagyon tetszett! Mióta elolvastam folyamatosan adom kölcsön azoknak, akik igazán fontosak nekem és szerezni akarok nekik egy kellemes élményt ezzel a könyvvel. Nagyon eredeti, humoros és leginkább "életszagú".

Ángyán Janika
2002. 08. 30.

Az első olyan könyv, amit azok a haverjaim (fiúk!!) is elkapkodnak tőlem, akik nem szoktak rendszeresen olvasni (nemhogy megvennék :-))

Szandál Mágnes
2002. 09. 13.

Én igazából nem estem hasra tőle. Mintha az egész könyv egyetlen kiáltás lenne: Valaki dugjon már meg végre! Legalábbis nekem ez jött le belőle! A párkapcsolatokról kialakított véleményét sem osztom! Istenem, hát a szerelem és a szenvedély elmúlik egyszer, és átveszi a helyét - jobbik esetben - valami mélységes-mély szeretet, amely, igen, valóban néha már-már szinte testvéri, de egy párkapcsolatnak akkor is kell működni, és akkor kell igazán működnie, ha a vágy a másik után már nem ködösíti el minden percben a tekintetet, és nem remegtet térdet, gyomrot, ágyékot! Ilyenkor persze az is megeshet, hogy egyik vagy másik, esetleg mindkét fél megkívánhat egy csinos idegent, ezt tudni kell kezelni, az őszinteség és a "beszéljünk meg minden problémát akkor is ha fáj" elve a legfontosabb szerintem. Nálunk bevált!!!! Na, ez a vélemény-leírás kicsit arc poeticába hajlott, ahogy nézem:)) A könyv: könnyed, strandra való vasárnap délutáni olvasmány.

Alsópátyi Genovéva
2002. 09. 17.

Nagy várakozással láttam neki a könyvnek. Hetek óta csak automatikusan jöttem-mentem, valahogy elmentem a város mellett, vagy a város ment el mellettem?? Szóval ebből a homályból a Metro megállójában látott plakát zökkentett ki. Rácsodálkoztam: Ni! Ujjabban a könyveket is reklámozzák! Nahát! Végre! A plakáton A Terézanyu volt. Ezek után mindenhol találkoztam vele. Újságban, emberek beszélgettek a villamoson, tv... Gondoltam ez már ben véletlen. Ezt valamiért el kell olvasnom. Elolvastam.. Érdekes volt.. Sokkal jobbra számítottam, de tetszett. Hogy kaptam-e tőle valami valamit, azt nemtudom,. Mindenesetre azóta gyakran hülyepicsázok!! :-)) Köszi Terézanyu! Azért valamit mégis tanultam!

Olajos Brigitta
2002. 09. 22.

Végre egy igazán mai könyv, hús-vér mai alakokkal, napjaink pesti életében naponta visszaköszönő szituációkkal! Bár én már nem vagyok szingli, nagyon élveztem az olvasás miden percét. Szórakoztató, jó stílusú, eszméletlen jó humorral átszőtt olvasmány, tele "ahá"-élménnyel! Köszi, Zsuzsa!

Ágota Gitti
2002. 09. 26.

Évek óta piszkálnak a legjobb barátaim, hogy gyorsan olvasok. Kékikatát egyetlen délelőtt befaltam a hárpiával és Terézanyuval együtt.Ínyenc élvezettel Ma pedig megyek a Humanitasba,bár eddig soha nem akartam egy íróval sem találkozni, szóval megnézem magamnak Ráczzsuzsát.

Első Titkár
2002. 10. 02.

Szerintem a szerző nem tud írni. Unalmas, hallatlanul unalmas és idegesítő. Rácz szerint a világ... Láttam nyilatkozni a tv-ben. A legalapvetőbb irodalomelméleti kategóriákkal sincs tisztában. Kékharisnya.

B K
2002. 10. 08.

Csak annyit tennék hozzá a sok dícsérethez, hogy aki teheti, ismerje meg személyesen is Rácz Zsuzsát, biztos lesznek még író-olvasó találkozók, meg indul egy új rádióműsora is. Én megismertem, és mondhatni eléggé katartikus maga az élmény, ahogy állsz szemben egy emberrel, akitől/akiről elolvastál egy könyvet, úgy érzed, ismered, hasonlít rád, a barátosnéd is lehetne, mintha már ültetek volna számtalan éjjelen-hajnalon a konyhában a hokedlin hintázva, az Élet (a pasik) dolgairól beszélgetve. Ez a könyv úgy jó, ahogy van. Lehet fikázni, lehet sztárolni - , de van abban valami, ha évtizedek óta nem fogyott még így magyar regény.. (50 ezer példány volt az utolsó infóm)

M I
2002. 10. 10.

Szerintem nagyon jó a könyv, bár még csak az egyik lapban olvastam a rövidebb változatot.

Mckinney Loretta
2002. 10. 18.

Imádtam és imádtam és újra imádtam. A legjobb könyv, ami mostanában a kezembe került és igazi élmény volt olvasni. Rácz Zsuzsa humora különleges ízt adott minden gondolatnak, legyen az akár mély és szomorú.

Sz. Szilvi
2002. 10. 18.

Ismerősöm javaslatára vettem meg a könyvet, mivel neki tetszett. Gondoltam biztos jó, hogy annyian dicsérik, és még a top listát is vezeti. Annyit mondhatok, nagyon nehézkesen olvastam el, alig vártam, hogy a végére érjek, és más könyvhöz foghassak hozzá. Ha egy könyv tetszik kb. három nap, max. egy hét alatt kiolvasom. Az Állítsátok meg Teréz anyut kiolvasása több hónapot vett igénybe. Azt mondják, a magyar Bridget Jones? én annyit tennék hozzá, annak csupán silány mása. Őszintén szólva, sokkal de sokkal többet vártam a könyvtől, az igazat megvallva, leginkább megbántam, hogy megvettem, és ha tehetném, inkább vissza is kérném az árát.

J. Szilvia
2002. 10. 24.

Végre egy szórakoztató könyv, ami megtornáztatja a hasizmaimat. Remélem lesz folytatása...

F K
2002. 10. 25.

Nem rosszabb, mint sok népszerű könyv, könnyű nyári olvasmánynak beválik. Azért Bridget Jones jobban tetszett.

Nagy Csilla
2002. 11. 14.

tetszett a könyv, csak egy hibája van, nagyon hamar elolvastam. Szórakoztató, szellemes!

Olajos Katalin
2002. 11. 21.

Egy durva támadás ért augusztus elején,ami eléggé elvette az életkedvem.Rácz Zsuzsa visszahozta.Olyan frappánsan és elpoénkodva fogalmazza meg a pasi-és szeretethiány egyébként lehangoló problematikáját,hogy rögtön színesebben láttam a világot,az életemet.Azóta viszont elolvastam az írást,elteltek hónapok,s nincs aki felvidítson!

Kárpáti Andor
2002. 11. 25.

Grtulálok Zsuzsika. Elvitted az első helyet, Kertész Imre nem számít. Lokális ponyvád izzítja a népet, akár egy falusi kovács a mételyt. Nem írsz rosszul, de - ne haragudj - hétköznapiságod nem tépett le a lábamról. A műfajban azonban épp ez a lényeg, tehát szakértő vagy, ez nyilvánvaló. De olyan szomorúan kicsi a világképed! Indulj be és csinálj valami Kurvajót!

Zelei Péter
2002. 12. 07.

ez vajon mitol kortárs szépirodalom kategória? ne már!!!!

K Ozzi
2002. 12. 20.

Ez lemaratt, ,bots! ridkozi@freemail.hu

K Ozzi
2002. 12. 20.

Ez lemaratt, ,bots! ridkozi@freemail.hu

K Ozzi
2002. 12. 20.

Sziasztok mindenkinek! Huhh, nagy véleményíró kedvemben vagyok(meg magam alatt kicsit). Véletlenül került hozzám a könyv, egy barátnőm által. Kissé fenntartásokkal kezelem az "én életem" tipusú könyveket (nem olvasom el), de ez moost belőtte a gólt! Fickó vagyok, és sokáig aszittem, na, majd a haverokkal megfejtjük a nőket, de mindig (csendes, vagy oltári) berúgás lett a vége, és nem sokra jutottunk. No, kézbevettem, nekifogtam. Aztán sorban: csodálkoztam, röhögtem (volt egy 10 perces hasizom futamom is...) hitetlenkedtem, csodálkoztam, lassan elhittem, elgondolkodtam (!!!), hitetlenkedtem... a könyv VÉGÉIG. Most egy kicsit olyan a világom, hogy sok számomra tényt, meggyőződést át kell értékelnem magamban a nőkkel kapcsolatban! Mondhatom, tankönyv ez, és minnél több kannak is bele kellene keverednie, mert megéri. Aztán talán megérti. Vagy nem. De kára nem származik belőle senkinek. Szerintem. Nekem fordulópont, az biztos... Mindenkinek minden jót!!! Köszi az élményt!!

Dobos Kriszta
2003. 01. 22.

Nagyon jó, hogy végre magyar a történet, magyar szereplőkkel. De más jót nem tudok elmondani róla. Biztos elfogult vagyok, mert magyar Bridgit Jones lett beharangozva, és én ilyen elvárással olvastam a könyvet, de sajnos meg se közelítette az eredeti humorát, ötletességét. A könyv paródiája (Terézapu beájulna) sokkal jobb!

Dobos Kriszta
2003. 01. 22.

Elnézést kérek a B. J.-rajongóktól, a helyes írásmód természetesen "Bridget".

Pál Andrea
2003. 01. 26.

A szingli regények között kiemelkedően jó ez a könyv. És végre magyar!

J K
2003. 01. 30.

Elolvastam a véleményeket. Lehet a könyvet szeretni és nem szeretni, de tény, hogy csak az értheti, érezheti át, aki maga is Kékikata cipőjében jár. Köszönöm a többi - akaratán és önhibáján kívül - egyedülálló nő nevében is, hogy valaki végre hangosan kimondta az érzéseinket!

X Tomi
2003. 02. 03.

Mindenki csak azt írja hogy jó e vagy nem, pedig a könyvben épp ez a lényeg hogy ő se tudja hogy mi a jó és mi nem. Énszerintem azért írta mert segítséget várt tőlünk emberektől. Ez nem csak arra jó hogy megismerd a női nem rejtelmeit, hanem hogy magadban is rendet tudjál rakni az érzéseiddel amik feltétlenul se legyenek olyan szétszortak és önbizalmatlanak mint Zsuzsié. Ezzel nem az utat akarja megmutatni csak segít azoknak elkezdeni akik még itt sem tartanak, neki pedig segítségre van szüksége ezért jó lenne ha valaki aki tudja az e-mail cimemet(Toporka@freemail.hu)elküldené a Zsuzsa e-mail címét. Mert én akarok rajta segíteni. Mert ő is sokat segített rajtam hogy megerősített gondolkodásom bizonyos részeinek helyességébe. A könyv amit nekem adott annak a lényege:Szeresd az embereket,hogy téged is viszont tudjanak szeretni és próbálj rajtuk segíteni idővel meghálálják. Én szeretek az embereken segíteni és ezért remélem ők is szeretnek engem.Egyszer élünk ezért minden amit jónak látunk tegyük meg mert ha már késő hiába siránkozunk.

Zsuzsa Szabó
2003. 02. 14.

Saját felmérésem szerint a Terézanyu leginkább azoknak tetszik, akiknek ez az első komolyabb(nak tűnő) olvasmányélményük. Aki már előtte is olvasott - akár csak jobb minőségű lektűrt! - az nincs igazán hasra esve tőle. Éppen ezért visongtam nagyon jót a paródiáján, a Terézapu beájulna c. könyvön. Fergeteges a humora! Van egy olyan érzésem, hogy Rácz Zsuzsa is valami ilyet akart, csak neki nem sikerült.

G B
2003. 03. 08.

Nagyon jo lenne az egesz konyv,ha nem lenne tele elmagyarositott angol szavakkal,amihez meg magyar extra vegzodes is jutott. Merthogy ha mar magyarul van irva legyen magyaraul,ha angolul akkor pedig ugy. Mindezek mellett,nagyon tetszett es nem birtam letenni amig be nem fejeztem.Biztosan sokszor el fogom meg olvasni! :)

Barbori Gabi
2003. 03. 24.

Szerintem sokkal jobb, mint a Bridget Jones. sokkal közelibbnek éreztem magamhoz a helyzeteket, mint a B.J-ban. Rász Zsuzsa ha valóban ilyen, amilyennek írta magát, akkor azt kell, hogy mondjam, örülök, hogy a mai világban ilyen jóérzésű, jóhumorú, és önzetlen ember is létezik. Kár, hogy nem a barátnőm. Megpróbáltam elolvasni a Válasz Terézanyunak című könyvet, hát mit mondjak, katasztrófa, olvashatatlan, ugyan úgy, mint a Terézanyu Beájulna. Ezek az írók mind Rácsz Zsuzsa vállán akartak sikeresek lenni.

Szing Lee
2003. 04. 05.

Terézanyu Klub minden kedden 22 órától a Petőfi Rádióban. Legközelebb április 8-án. A kérdés: MENNI VAGY MARADNI? “Keressük egymást!!”- hangzik el a sokaknak ismerős, suta búcsú- mondat, a tipikusan hirtelen felindulásból elkövetett szerelmi aktus, és az első közös ébredés után. De ki keressen és kit? És egyáltalán hogyan? “Bocs, de nem maradt nálad a kis zöld noteszem? Nem találom sehol”… Vagy “Leülhetnénk egyszer egy kávéra?” Esetleg “Ráérsz a hétvégén?”- a legtriviálisabb, s olykor mégis a legnehezebben kinyögött kérdések. Szerintetek milyen elvárások és félelmek vannak Bennünk az első éjszaka követte időszakban, milyen társas-játszmákba megyünk bele és ki nevet a végén?

Szing Lee
2003. 05. 04.

Terézanyu Klub, május 6. ! Ha hosszú ideje egyedül, pár nélkül vagyunk, vajon segítik vagy hátráltatják barátaink a pártalálást? A baráti körben kialakult szerepleosztások hogyan hatnak magánéletünkre? Nem ritka képlet, hogy a barát vagy barátnő igazán kapós, az a „minden ujjára akad-típus”, magunkat meg igazi baleknak érezzük mellette... Vagy ha éppen nem is vagyunk ilyen szigorúak magunkhoz, akkor is felmerülhet, hogy magunknak akarjuk hogy tessen a partner, vagy a Nagy Ítélőszék, a baráti kör bólintson rá ?! Most is várja a hozzászólásokat a Terézanyu Klub állandó asztaltársasága: Szilágyi Gyula, aktusügyi államtitkár, Bernadett, a dinamikus szingli, Tamás, gyakorló párkereső, Ercsi, a barátnő és Terézanyu-vagyis Rácz Zsuzsa. Szerelmi eset-és esetlenség tanulmányok kedden este 10-től 11-ig, a Petőfi Rádióban.

Panda (mac)
2003. 05. 12.

Igen, pasi vagyok, és megajándékoztam ezzel a könyvvel a barátnőmet. Aztán jól el is hagyott... :-) (Na jó, biztos nem ezért történt, de az eset mégiscsak elgondolkodtató.)

Habent Sua
2003. 06. 24.

Úgy látom a sok hozsannázó tükörbe ájuló facér (azérse szingli) liba nem vette észre, hogy mennyire megvezetik őket. Nem volt gyanús egyiknek sem, hogy az év legtökömtudjamibb könyve már a megjelenés másnapján a tizenhetedik kiadássá magasztalódott, s a nyájas olvasók kitartó könyörgésére újabb négymillió példányban adták ki, hogy jusson azoknak is, akiknek éppen az orra elől fogyott el. S rövidesen megjelent a paródia is, és tudvalevő, hogy amit parodizálnak, annak igazán fontos műnek kell lennie! Vagy mégsem? Akik csodálkoztak azon, hogy óriásplakáton nyomták az arcukba Ráczsuzsa művét - elmondom, hogy mindez azért történt, mert egyébként a kutyának sem kellene. Pont olyan mint a kokakóla. Szirupos szar, a szomjat nem oltja, de annyira tele van vele a világ, hogy észre sem veszed és már te is tartasz a hűtődben néhány palackkal. Azt mondom, aki már túl a harmincon és párezer jó könyvön elolvassa, annak egészségére! De aki talán ha száz könyvet olvasott és azok nagyrésze is Danielle Steel vagy ilyesmi volt, az sürgősen kérjen tanácsot olyasvalakitől, akinek IGAZI könyvei vannak, és ne költse a pénzét sikeresnek kikiáltott műanyagra, hanem olvassa el az elmúlt kétszáz év termésének legjavát, és bizton jobban fogja magát érezni. Ráadásul némi olvasottság s a vele járó műveltség a pasifogásban is segíthet.

Szabo Szabina
2003. 07. 06.

Atragtam magam a konyvon...Megmondom oszinten nem volt konnyu.Orultem a konyv megjelenesenek mert arra szamitottam , hasonlo lesz Helen Fielding humoros B.J.aehoz.Sajnos oriasit csalodtam.Annyira de annyira eroltetett semmitmondo a tortenet es a stilusa pedig csak masolna H.F.et.A legszornyubb ,hogy a konyv meg ennek ellenere is nepszeru.Sajnalom azokat az embereket akiknek tetszik... A legtobb baratnom egyetertett a velemenyemmel.Elolvastattam veluk, hogy igazoljam magam.

Kis Anna
2003. 07. 06.

Nagyon tetszett a konyv,mar masodjara olvasom.Kivancsi vagyok milyen lesz a film belole.(tuti hogy megnezem)Vajon mi lehet most Keki Kataval?Remelem meg sokat fogunk hallani felole.

D. Bori
2003. 07. 06.

Ez lenne jo konyv? Akkor mi a rossz? Akarki tudna ilyen konyvet "gyartani"

Karai Sándor
2003. 07. 09.

Zsuzsának van stílusa, művelt és szerintem jól is ír. Összességében kicsit sekélyesnek éreztem a könyvet, de valljuk be, nem könnyű igazán jó könyvet írni. Azért egy kicsit sajnálom (és talán meg is értem), hogy sikerkönyv lett.

N. Anna
2003. 08. 22.

Nagyon tetszett a könyv, nem tudtam letenni. Nem tudom, másoknak miért nem tetszik. Egyébként csak annyit Bridget Jonesról, hogy szerintem egy infantilis nőci. Egyszerűen nevetséges, hogy egy harmincvalahány éves nő ilyen fanatikusan bele legyen esve pl. Colin Firth-be, vagy Vilmos hercegbe. Én legutoljára általános iskolás koromban lihegtem így egy srác után... Mindenesetre a Terézanyu egy nagyon szuper könyv. :)))

M Balázs
2003. 11. 01.

27 eves ferfiu letemre gondoltam elolvasom a konyvet mondvan ha mar megelte a 7./8. kiadast akkor biztos tudhat valamit en se maradjak ki belole. Roviden: Csalodas! Se eleje se vege (story nulla),a poenok gyengek: kinszenvedes volt vegigolvasni. Annyiban tanulsag Uraim(!), hogy betekintest enged nyujtani a valos noi gondolkodasba! Megtudhatjuk, hogy mi foglalkoztatja es motivalja a noket! Ebbol a szempontbol kotelezo olvasmany de remeljuk, hogy ennel azert tobb van a noi fejekben! (Tisztelet a sok kivetelnek valamint akinek nem inge...)

H. Krisztina
2003. 11. 24.

A könyv nagyon aranyos, egy vérbeli nő gyakran, mosolyogva magára ismer. Az események pörögnek, hamar ki lehet olvasni. Az írónőnek tetszik a fantáziája, még a stílusa is, ám a magyar nyelv ápolása tekintetében, amely egy írótól azt hiszem igazán elvárható, kritikán aluli, nem is értem, hogy mardhattak benne a szembetűnő hibák. A szavakat gyakran helytelenül használja, sőt nem létezőket kreált (elég siralmasakat).

O. V.
2004. 06. 27.

Nagyon jó és szórakoztató a könyv. Aki szidja, az miért vesz meg ilyen témájú könyvet???? Mielőtt megveszek egy könyvet, beleolvasok. Ezt az egyszerű kis dolgot ajánlom azoknak, akik csalódtak.....!!!

Soósné Kreitner Viktória
2005. 08. 22.

Én most olvastam csak a könyvet, de a Bridget Jones mindjárt megőrülök után elég laposnak mondanám. Története nem igazán volt, mindenfélébe belekezdett, régi visszaemlékezések, stb... Sokszor nem tudtam hol hagytam abba ami a Bridgetnél nem fordult elő. A film sokkal jobb lett szerintem, mint a könyv.

Égel Katalin
2005. 11. 21.

Szerintem Bridget Jones sehol nincs Kéki Katához képest. A Terézanyu sokkal inkább tükrözi a magyar valóságot és sokkal olyanabbak a helyzetei, amibe bele tudom élni magam. Sőt! Folyamatosan csak azt mondogattam magamnak: "mintha velem történt volna"!

\\
2009. 04. 21.

Már egy ideje kinéztem magamnak ezt az oldalt, szeretek olvasni. Én először a filmet láttam, ami nekem nagyon tetszett, Hámori Gabriella meg szerintem szenzációsan játszott, és nagyon jó választás volt. Így hát, kedvet kaptam a könyv elolvasásához. Nem mondom, hogy rossz könyv, de a film jobb, mert nem zavaros a történet. Az alapsztori szerintem jó, a cím is tetszik. Talán ha kicsit rövidebb lenne, és jobban összefüggő a történet, akkor nagyon jó könyvként beszélnék róla, így egyszer ellehet olvasni. A Bridget Jones-os összehasonlítást soha nem értettem, teljesen más a kettő, ez magyar. Bár azt csak filmen láttam.Szerintem nem kellett volna "magyar Bridget Jones-ként" elhíresítteni.Szerintem. És azt hiszem ennyit akartam.

\\
2009. 04. 21.

Az utolsó hozzászóló vagyok, és csak a dátumot akarom: 2009 április 21.

2009. április 21
2009. 04. 21.

Még ezt leírnám: Elolvastam a Terézanyu után a "Nőt akarok!- Válasz Terzanyunak" c. könyvet. Egyébként arról más is írt már. Jó könyv, csak férfi szemszögből, ez meg ugye nőiből. Hasonlóan zavaros a történet, szerintem Károly (az írója) valami hasonlót akart, mint Rácz Zsuzsa, talán koppintást, de szerintem egyik se rosszabb a másiknál. S. Károly talán Rácz Zsuzsához hasonló sikert is akart(?) Talán ennyi. Rossz, hogy nincs dátum, nem tudni mikor írtak az előttem szólók.Én kiírom.

Szabó Petra
2009. 11. 24.

Eddig ez volt az egyik kedvenc könyvem, de tegnap megvettem az újat, a Nesze Neked-et. Letehetetlen könyv! végig röhögtem, nagyon jó!!!! Nekem jobban tetszik, mint az Állítsátok meg, pedig azt is imádtam. Kötelező olvasmány, ne hagyjátok ki!!!!


Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Utolsó ismert ár:
2 840 Ft

A termék megvásárlásával

284 pontot szerezhetSzemélyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Popper Péter: Várj, amíg eljön az órádPopper Péter: Várj, amíg eljön az órád